Ajankohtaista

YTYn jäsenmaksu alenee 2019

03.12.2018 | Ajankohtaista

Artikkelikuva

YTYn perusjäsenmaksu on ensi vuonna 23,75 euroa kuukaudessa eli 285 euroa vuodessa. Vuositasolla jäsenmaksu on 12 euroa kuluvaa vuotta halvempi.

Parantunut työllisyys laskee jäsenmaksua, kun YTYn työttömyyskassalle tilittämä osuus pienenee. 23,75 euron kuukausijäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksuosuuden. Maksuun saattaa tulla lisäksi yritysyhdistyksen osuus.

YTYn jäsenmaksu vastaa 0,7 % yksityisen sektorin kokoaikaisten kuukausipalkkaisten palkansaajien säännöllisen työajan keskiansiosta 3631 €/kk vuonna 2017.

Oikeutettu jäsenmaksualennukseen?

Mikäli olet työtön, lomautettu, perhevapaalla, vuorotteluvapaalla, pitkäaikaisella sairaslomalla tai opiskelet päätoimisesti, voit olla oikeutettu jäsenmaksualennukseen. Jäsenmaksualennus on 12 euroa kuukaudessa normaalijäsenmaksustasi. Alennus haetaan jälkikäteen, viimeistään seuraavan vuoden maaliskuussa.

Siirry e-laskuun

E-lasku on sähköinen lasku, joka maksetaan verkkopankissa. Laskun tiedot ovat laskussa valmiina, joten lasku tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä. Tarvittaessa laskun eräpäivää ja summaa voi muuttaa. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi ja lisää Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry laskuttajaksi. Lisäämisen yhteydessä sinulta kysytään YTYn jäsennumerosi. YTY lähettää e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Suosittele YTYä – saat lahjakortin

YTYn edullisesta jäsenmaksusta kannattaa vinkata myös jäsenyyden edellytykset täyttävälle kaverille tai kollegalle. Saat 40 euron SuperLahjakortin jokaisesta hankkimastasi uudesta YTYn jäsenestä. Pyydä liittyjää ilmoittamaan liittymislomakkeen kohdassa "Lisätietoja" nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saamme lahjan toimitettua sähköpostiisi.