Jäsenyys

Suosittele YTYä - saat 40 euron lahjakortin jokaisesta liittyneestä jäsenestä

YTYn jäsenenä tunnet toimintamme ja olet liittyessäsi tehnyt hyvän valinnan tulevaisuuttasi ajatellen. Kutsu myös ystävä tai kollega mukaan YTYn tarjoamien etujen ja palveluiden piiriin.

YTYä voi suositella yksityissektorilla työskenteleville esimiehille ja asiantuntijoille. Koulutustausta voi olla mitä tahansa peruskoulusta korkeakoulututkintoon. Jos ystävällesi löytyy koulutuspohjansa perusteella sopivampi akavalainen liitto, ohjaamme hänet YTYstä sinne.

Lahjakortti suosittelijalle

Olitpa sitten puhunut YTYstä kollegalle työpaikalla, lähettänyt kaverille linkin YTYn sivuille tai suosittelukirjeemme, saat 40 euron SuperLahjakortin jokaisesta hankkimastasi uudesta YTYn jäsenestä. SuperLahjakortilla voit valita itsellesi lahjakortin yli 100 liikkeen ja elämyksen valikoimasta. Pyydä liittyjää ilmoittamaan liittymislomakkeen kohdassa "Lisätietoja" nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saamme lahjan toimitettua sähköpostiisi. Lahjakortin lähettäjä on GoGift, joten muista tarkkailla omaa sähköpostiasi, myös roskapostilaatikkoa. Pyrimme tilaamaan lahjakortin muutaman päivän sisällä liittymisestä.

Suosittelukirje on saatavilla myös englanniksi

Suosittelupalkinto on veronalaista tuloa, ks. Verohallinnon ohjeet kohta 4.3.