Uutishuone

YTYn stipendit tutkimus- ja julkaisutyöhön ovat haettavissa 10.8. – 30.9.2020

04.08.2020 | Jäsenedut ja -palvelut, Jäsenedut ja -palvelut

Artikkelikuva

Apurahat on tarkoitettu esimies- tai asiantuntijatyön tai ylempien toimihenkilöiden ammatillisen järjestäytymisen tutkimuksen tekemiseen.

YTYllä on stipendirahasto jäsenten koulutuksen tukemiseen. Stipendirahasto on perustettu vuonna 1996, kun YTYn hallitus pohti sopivaa keinoa jatkossa tukea jäsenten kouluttautumista sekä lisätä työelämään liittyvää tutkimusta. Ensimmäisen kerran apurahaa oli mahdollista hakea YTYn kymmenvuotisjuhlavuonna vuonna 2002. Varoja on kartutettu siirtämällä tilinpäätöksessä osa ylijäämistä stipendirahastoon.

Seuraava hakuaika on 10.8.2020 – 30.9.2020.

Vuoden 2020 apurahat on tarkoitettu esimies- tai asiantuntijatyön tai ylempien toimihenkilöiden ammatillisen järjestäytymisen tutkimuksen tekemiseen. Tutkimuksella tarkoitetaan tieteellistä tutkimustyötä, kuten väitöskirjaa, pro gradua, ammattikorkeakoulun lopputyötä tai vastaavaa. Apurahaa voi saada myös julkaisutyön kustannuksiin, esimerkiksi painatuskuluihin.

Apuraha on ensisijaisesti tarkoitettu YTYn ja YTYn jäsenliittojen jäsenille. Yksittäisen apurahan suuruus voi olla enintään 5.000 euroa. Myönnettyjen stipendien yhteissumma voi tänä vuonna olla maksimissaan 15.000 euroa.

Hakemuksen saa YTYn nettisivuilta hakuajan alettua ja se on palautettava hakuaikana. Apurahoista päättää YTYn hallitus. Kaikille apurahan hakijoille ilmoitetaan, onko apurahaa myönnetty.


Lue lisää