Jäsenyys

YTYstä saat työsuhdeneuvontapalveluiden ja työttömyysturvan lisäksi monia rahanarvoisia etuja

YTY on noin 11 000 jäsenen akavalainen palvelu- ja edunvalvontajärjestö esimiehille ja asiantuntijoille.

Olemme erikoistuneet henkilökohtaiseen palveluun. Kokeneet lakimiehemme tuntevat sekä lainsäädännön että käytännöt, ja neuvottelevat asioista aina sinun etuasi ajatellen. Jäsenenä saat myös työttömyyskassan jäsenyyden, työttömyysturvaan liittyvää neuvontaa ja urapalveluita.

YTYn jäsenmaksu on kaikille sama palkan suuruudesta riippumatta, 24,75 e/kk eli 297 e/vuosi. Maksu sisältää IAET-kassan jäsenmaksun. YTYn jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia.

Työsuhdelakimies on vain puhelinsoiton päässä

Voit ottaa yhteyttä työsuhdelakimiehiimme kaikissa työelämän kysymyksissä ja ongelmissa. Neuvonta on jäsenille maksutonta.

Jäsenetuja

Jäsenyydestä on iloa myös vapaa-ajalla. Vuokraa edullisesti loma-asuntojamme ja hyödynnä vakuutus- ja lainaetujamme. Rennoissa jäsentapahtumissa voit verkostoitua muiden ytyläisten kanssa.

Urapalveluja

YTYn jäsenenä saat koulutuksia, webinaareja ja verkkopalveluja esimies- ja asiantuntijatyösi kehittämiseen, urasuunnitteluun ja työnhakuun.

YTY on Akavan ja YTN:n jäsenjärjestö

YTY kuuluu Akavaan kattojärjestö Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry:n kautta.

Jäsentensä työmarkkinasopimus- ja neuvottelutoiminnan YTY hoitaa Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n kautta. YTN on yksityissektorilla toimivien akavalaisten liittojen neuvottelujärjestö, joka mm. neuvottelee teollisuuden ja palvelualojen ylemmille toimihenkilöille työehtosopimuksia. YTN vaikuttaa yhteiskunnassa laaja-alaisesti ylemmille toimihenkilöille keskeisissä asioissa.  YTN:n jäsenjärjestöissä on ytyläisten ohella lähes 170 000 ekonomia, insinööriä, tradenomia, lakimiestä ja muuta osaajaa.