Jäsenyys

YTYn jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja

YTY tarjoaa erilaisia jäsenetuja arkeen ja vapaalle. Etujen yhteenlaskettu summa voi olla jopa satoja euroja vuodessa. Jäsenenä saat myös työttömyyskassan jäsenyyden, työttömyysturvaan liittyvää neuvontaa ja urapalveluita. Työsuhdekysymyksissä tukenasi on aina laaja asiantuntijoiden joukko.

 

 

YTYn jäsenmaksuun sisältyy työttömyyskassan jäsenyys

YTYn jäsenmaksu on sama palkan suuruudesta riippumatta, 23,75 e/kk eli 285 e/vuosi (2022). Tässä summassa on mukana jäsenmaksu KOKO-työttömyyskassaan. Kassaan liitytään YTYyn liittymisen yhteydessä valitsemalla liittymislomakkeesta kohta Haluan liittyä KOKO-työttömyyskassan jäseneksi. Jos haluat lisätä kassajäsenyyden myöhemmin, otathan yhteyttä yty@yty.fi. Maksuun voi tulla lisäksi jäsen- tai yritysyhdistyksen osuus ja lentäjillä FPA:n jäsenmaksu. YTYn jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia.

Lue lisää: YTYn jäsenydestä ja työttömyysturvasta.
 

Työsuhdejuristi on vain puhelinsoiton päässä

Voit ottaa yhteyttä työsuhdelakimiehiimme kaikissa työelämän kysymyksissä ja ongelmissa. Neuvonta on jäsenille maksutonta. Ota yhteyttä

Jäsenedut

Jäsenyydestä on iloa myös vapaa-ajalla. Vuokraa edullisesti loma-asuntojamme ja hyödynnä vakuutus- ja lainaetujamme. Tutustu jäsenetuihisi täällä.
Lataa kätevä YTY mobiilijäsenkortti puhelimeesi ja ota edut käyttöösi.

Urapalvelut

 

YTYn urapalvelut palvelee sinua urasi eri vaiheissa. Käytössäsi on koulutuksia, webinaareja ja verkkopalveluja esimies- ja asiantuntijatyösi kehittämiseen, urasuunnitteluun ja työnhakuun. Tutustu urapalveluihin.