Jäsenyys

YTYn jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja

YTY on 11 600 jäsenen akavalainen palvelu- ja edunvalvontajärjestö esimiehille ja asiantuntijoille.

Olemme erikoistuneet henkilökohtaiseen palveluun. Kokeneet lakimiehemme tuntevat sekä lainsäädännön että käytännöt, ja neuvottelevat asioista aina sinun etuasi ajatellen. Jäsenenä saat myös työttömyyskassan jäsenyyden, työttömyysturvaan liittyvää neuvontaa ja urapalveluita.

 

 

YTYn jäsenmaksu sisältää KOKO-työttömyyskassan jäsenmaksun

YTYn jäsenmaksu on sama palkan suuruudesta riippumatta, 23,75 e/kk eli 285 e/vuosi (2021). Tässä summassa on mukana jäsenmaksu KOKO-työttömyyskassaan. Kassaan liitytään YTYyn liittymisen yhteydessä valitsemalla liittymislomakkeesta kohta Haluan liittyä KOKO-työttömyyskassan jäseneksi. Jos haluat lisätä kassajäsenyyden myöhemmin, otathan yhteyttä yty@yty.fi

Maksuun voi tulla lisäksi jäsen- tai yritysyhdistyksen osuus ja lentäjillä FPA:n jäsenmaksu. YTYn jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia.

Työsuhdelakimies on vain puhelinsoiton päässä

Voit ottaa yhteyttä työsuhdelakimiehiimme kaikissa työelämän kysymyksissä ja ongelmissa. Neuvonta on jäsenille maksutonta. Ota yhteyttä

Jäsenedut

Jäsenyydestä on iloa myös vapaa-ajalla. Vuokraa edullisesti loma-asuntojamme ja hyödynnä vakuutus- ja lainaetujamme. Katso kaikki YTYn jäsenedut täältä.

Urapalvelut

YTYn urapalvelut palvelee sinua urasi eri vaiheissa. Käytössäsi on koulutuksia, webinaareja ja verkkopalveluja esimies- ja asiantuntijatyösi kehittämiseen, urasuunnitteluun ja työnhakuun. Lue lisää urapalveluista täältä.

YTY on Akavan ja YTN:n jäsenjärjestö

YTY kuuluu Akavaan kattojärjestö Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry:n kautta.

Jäsentensä työmarkkinasopimus- ja neuvottelutoiminnan YTY hoitaa Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n kautta. YTN on yksityissektorilla toimivien akavalaisten liittojen neuvottelujärjestö, joka mm. neuvottelee teollisuuden ja palvelualojen ylemmille toimihenkilöille työehtosopimuksia. YTN vaikuttaa yhteiskunnassa laaja-alaisesti ylemmille toimihenkilöille keskeisissä asioissa.  YTN:n jäsenjärjestöissä on ytyläisten ohella lähes 170 000 ekonomia, insinööriä, tradenomia, lakimiestä ja muuta osaajaa.