Jäsenyys

YTYn jäsenyys kannattaa

YTYn jäsenmaksu on 23,75 e/kk (2021) ja se sisältää myös Korkeasti koulutettujen kassa KOKOn jäsenmaksun. Jäsenmaksuun voi tulla lisäksi jäsenyhdistyksen osuus. Jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia.

Liity jäseneksi

  • Täytä lomake ja liity jäseneksi (SSL-salattu yhteys) tai
  • Soita meille numeroon (09) 2510 1310. Täytämme lomakkeen yhdessä ja vahvistat antamasi tiedot sähköpostilla.

 

 

Jäsenyyden alkaminen

Jäsenyytesi alkaa siitä päivästä, jolloin vastaanotamme hakemuksesi. Takautuvasti ei voi liittyä jäseneksi. Mikäli hakemuksessasi on epäselvyyksiä, otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Jos liityt netin kautta, saat meiltä sähköpostivahvistuksen samana tai seuraavana arkipäivänä liittymisestä. Vahvistuskirjeen jäsenyydestäsi, jäsenkortin ja ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi saat kotiosoitteeseen noin viikon kuluessa liittymisestä. Jos et ole saanut vahvistuskirjettä kahden viikon kuluessa liittymisestäsi, ota yhteyttä, puh. (09) 2510 1310.

Vaihtaminen on helppoa!

Ammattijärjestön tai kassan vaihtaminen ei katkaise tai vaaranna työttömyysturvaasi, kunhan liityt YTYn kautta työttömyyskassan jäseneksi kuukauden sisällä siitä päivästä, kun olet eronnut vanhasta työttömyyskassastasi. Katso ohjeet täältä.

Suosittele jäsenyyttä

Palkitsemme YTYn jäsenet, jotka suosittelevat YTYä. Kun kaverisi liittyy, saat 40 euron SuperLahjakortin yhdestä uudesta jäsenestä. Lue lisää täältä.