Uutishuone

YTYn kevätkokoukseen 1.4. suositellaan osallistuttavan etäyhteydellä

20.03.2020 | Jäsenedut ja -palvelut

Artikkelikuva

Jäsenilta teatterin merkeissä on peruttu

Kevään sääntömääräinen kokous pidetään suunnitellusti Turussa, Turun kaupunginteatterin tiloissa keskiviikkona 1.4.2020. Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä.

Koronaepidemiasta johtuen kaupunginteatteri on peruuttanut kaikki kevään esitykset. Myös jäsenillan ruokailusta on luovuttu.
Tartuntariskin pienentämiseksi YTYn hallitus on päättänyt mahdollistaa etäosallistumisen kevätkokoukseen. Linkki lähetetään niille, jotka ovat ilmoittautuneet kokoukseen sääntöjen mukaisesti 25.3.2020 klo 16:15 mennessä.

Kokousmateriaali lähetetään sähköisesti kevätkokoukseen ilmoittautuneille heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kevätkokouksen esityslistalla on yhdistyksen sääntöjen 8 § mukaiset asiat kuten vuoden 2019 tilinpäätös ja toimintakertomus. Lisäksi asetetaan vaalitoimikunta valmistelemaan seuraavalle syyskokoukselle esitys hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien valitsemisesta. Määräaikaan mennessä (18.3.) hallitus on saanut neljä esitystä, mikä on vaalitoimikunnan enimmäismäärä. Siten vaalitoimikunta voitaneen asettaa yksimielisesti.

Huom! Lehdessä ja uutiskirjeessä ollut viikonpäivä oli virheellinen, mutta päivämäärä oikein. Viikonpäivä on siis keskiviikko ja päivämäärä 1.4. kuten kutsussakin.

Voit edelleen ilmoittautua kokoukseen 25.3.2020 klo 16.15. saakka.

 
Illan aikataulu

16.30-17 Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkistus. Jos osallistut etäyhteydellä, lähetä valtakirja sähköpostilla ennen kokouksen alkua mats.nyman@yty.fi

17-17.40 Kevätkokous. Kokouksen esityslistalla on yhdistyksen sääntöjen 8 § mukaiset asiat.