Uutishuone

YTY hakee palveluasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen

16.01.2023 | Työelämä, Työelämä

Artikkelikuva

Työn kuvaus

Keskeisimmät tehtävät ovat jäsenyyteen liittyvä neuvonta, jäsenrekisterin ylläpito ja jäsenmaksuliikenne. Lisäksi palveluasiantuntijan työ sisältää toimiston hallintotehtäviä, taloushallintoa sekä jäsenyyteen ja kumppanuuksiin liittyviä palvelutehtäviä. Olet osa järjestötiimiämme ja raportoit järjestöpäällikölle.

Toivomme sinulta

  • palveluhenkistä ja itsenäistä työotetta
  • taloushallinnon ja jäsenrekisterin osaamista
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja intoa oppia uutta
  • kokemusta jäsenpalvelusta ja järjestötoiminnasta
  • työhön soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi AMK-tutkinto)

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän sekä innostavan työyhteisön hyvien kulkuyhteyksien päästä, aivan Pasilan rautatieaseman ja ostoskeskus Triplan vierestä. Perehdytämme sinut tehtävään suunnitelman mukaisesti. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa YTYn järjestöpäällikkö Pekka Potinkara, puh. 050 599 2389 arkisin klo 9-11 ja 14-16. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.2.2023 osoitteeseen pekka.potinkara@yty.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

YTY on kasvava akavalainen liitto, jolla on 11 000 jäsentä. Jäsenemme toimivat esihenkilöinä ja asiantuntijoina muun muassa teknologiateollisuudessa, kaupan alalla, tietotekniikan palvelualalla, finanssi-, urheilu- ja ilmailualalla. Lue lisää meistä.