Uutishuone

YTYn jäsenrekisteri uudistuu 3.1.2022

03.01.2022 | Jäsenedut ja -palvelut, Jäsenedut ja -palvelut

Artikkelikuva

YTY ottaa käyttöön uuden jäsenrekisterin 3.1.2022 alkaen. Jäsenrekisteriuudistuksen myötä myös kirjautuminen uuteen jäsenportaaliin muuttuu. Kirjautuminen vaatii uudelleenrekisteröitymisen.

YTYn jäsenportaaliin kirjaudutaan jatkossa aina jäsentiedoissa olevalla sähköpostiosoitteella (ei jäsennumerolla kuten aiemmin). Jos et muista vanhaa sähköpostiosoitetta tai sinulla ei ole enää pääsyä siihen, ilmoitathan meille uuden sähköpostiosoitteesi yty@yty.fi.

Jäsenillemme jäsenrekisteriuudistus näkyy jatkossa entistä toimivampana palveluna.

Uuden jäsenportaalin hyödyt

  • lasku on selkeämpi ja informatiivisempi
  • jäsensivusto on monipuolisempi ja käytettävämpi (uusia toiminnallisuuksia)
  • uusi jäsenportaali mahdollistaa myös henkilökohtaisemman jäsenviestinnän.

Jäsenportaalissa voit

  • muokata jäsentietojasi
  • tarkastella jäsenmaksutietojasi ja
  • tilata mobiilijäsenkortin tai uuden jäsenkortin kadonneen tilalle.

Palvelut -hakemiston kautta löydät kirjautumista vaativat ulkopuoliset palvelut kuten YTYn loma-asunnot, Member+ jäsenetupalvelut sekä eLakipalvelun. Linkki YTYn jäsenportaaliin löytyy verkkosivuiltamme oikeasta yläkulmasta. Klikkaamalla Jäsenkirjautuminen, aukeaa myös kirjautumisohjeet uuteen jäsenportaaliimme.

Kirjautumisohjeet

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran YTYn uuteen jäsenportaaliin, toimi näin:

  1. Syötä YTYn jäsentiedoissa oleva sähköpostiosoitteesi.
  2. Tilaa uusi salasana ("tilaa uusi salasana” -kohdasta). Saat salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi. Huomioithan, että sähköpostin lähetys voi kestää joitakin minuutteja.
  3. Kirjaudu sisään ja vaihda salasana.

Jatkossa YTYn jäsenportaaliin kirjaudutaan aina jäsentiedoissa olevalla sähköpostisoitteella (ei jäsennumerolla kuten ennen) + omalla salasanalla.
(Jos et muista vanhaa sähköpostiosoitettasi tai sinulla ei ole enää pääsyä siihen, ilmoita uusi sähköpostiosoitteesi meille (yty@yty.fi).

Mahdolliset hetkittäiset häiriöt jäsenportaalissa

Uuden jäsenportaalin käyttöönotto voi aiheuttaa hetkittäisiä häiriöitä mm. jäsentietoihin kirjautumisessa ja jäsentietojen päivityksessä ajalla 3.-14.1.2021. Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot: yty@yty.fi