Uutishuone

Tankkaa Neste-äpillä, niin saat kertaetuna 5 sentin alennuksen per litra huhtikuun loppuun asti

03.04.2023 | Jäsenedut ja -palvelut, Jäsenedut ja -palvelut

Artikkelikuva

YTYn jäsenenä saat alennusta Neste-palveluasemilla tehdyistä bensiini- ja dieselostoksista 2,1 senttiä/litra.

Saat Nesteen polttoaine-edun käyttöösi, kun otat puhelimessasi käyttöön Neste-äppi-mobiilisovelluksen ja lisäät jäsenkorttisi sovellukseen. Neste-äppi on kuluttajille ilmainen.

Alennus on voimassa Suomen Neste-palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla. Etu myönnetään kulloinkin voimassaolevasta mittarihinnasta ja on voimassa toistaiseksi. Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa.

Huhtikuun etu!

Neste tarjoaa YTYn jäsenille huhtikuun ajan alennusta -5 snt / litra bensiinistä ja dieselistä. Alennuksen saa Neste-äpin kautta tehdyistä polttoaineostoista lisäämällä YTYn jäsentiedon äppiin.

Mikä on Neste-äppi?

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, jolla voit maksaa tankkaukset ja pesut, sekä hyödyntää asemien edut ja tarjoukset. Neste-äpissä on myös kuukausittain vaihtuvia mahtavia tarjouksia ja kilpailuja!

Näin lisäät jäsenedun Neste-äppiin

  1. Jos sinulla on Neste-äppi jo ennestään käytössä, sen ohjelmistoversio tulee päivittää, jotta YTYn jäsenyys tulee valittavaksi listalle.
  2. Lataa Nesteen sovellus Googlen tai Applen sovelluskaupasta.
  3. Rekisteröidy käyttäjäksi
  4. Avaa sovellus ja siirry asetuksiin näytön oikean ylälaidan hammasratas-kuvakkeesta.
  5. Valitse korttien hallinta ja etukortit.
  6. Valitse YTY. Lisää YTYn jäsennumerosi ja paina tallenna. Huom! numerosarjan tulee olla minimissään 6 merkkiä pitkä. Jos YTYn jäsennumerosi on lyhyempi (5 merkkiä tai alle), niin lisää 0-numerot jäsennumerosi eteen.

Lue tästä tarkemmat ohjeet sovelluksen käyttöön.

Lue lisää

Polttoaine-alennus ja muut alennukset matkustamiseen