Uutishuone

Nyt on hyvä aika lomailla kotimaassa – varaa YTYn tai A-lomien loma-asunto

04.11.2020 | Jäsenedut ja -palvelut, Jäsenedut ja -palvelut, Työsuhdeasiat

Artikkelikuva

Varauskalenterissa varattavissa nyt touko-kesäkuun viikkoja

YTYllä on loma-asunnot jäsenten vuokrakäyttöön Himoksella, Levillä ja Vierumäellä. Vuokratuloilla katamme ylläpidon ja pidämme asunnot hyvin varusteltuina ja huollettuina.

Samassa Memberplus-palvelussa YTYn loma-asuntojen kanssa on myös kaikille akavalaisille varattavissa olevat A-lomien mökit sekä muiden liittojen mökkejä, joihin on ensin ollut varausoikeus liiton omilla jäsenillä, jonka jälkeen ne avautuvat kaikille varattavaksi. YTYn omat loma-asunnot ovat vain YTYn jäsenten varattavissa. Viimeisimmät uudet kohteet sijaitsevat Rukalla, Levillä ja Ylläksellä.

Varaussivustolla on myös toisinaan viime hetken varauksia saatavilla alennettuun hintaan, joten kannattaa käydä tarkistamassa tilanne, jos vaikkapa työtilanne sallii pienen vapaan tai etätyöjakson uusissa maisemissa. Alennetut hinnat koskevat aina täysiä viikkoja.

Hissiliput laskevat hintaa

YTYn Levin ja Himoksen sekä moniin muihin (ei kuitenkaan kaikkiin, tarkista mökkikohtaisesti) Memberplus-palvelussa oleviin, hiihtokeskuksissa sijaitseviin huoneistoihin sisältyy kaksi kappaletta hissilippuja.  Huoneistoon sisältyvät hissiliput tekevät kohteista entistäkin edullisempia. Normaalihintaiset viikon hissiliput maksavat noin 200 euroa.
Uutena lisäpalveluna voit Ylläksen kohteissa vuokrata talviurheiluvälineet suoraan mökeille toimitettuina, jäsenetuhinnoin. Levin ja Ylläksen kohteissa, joissa käytössä avainboksi (ei YTYn mökissä) voi myös tilata ruoat suoraan jääkaappiin.

Miten varaus tehdään?

Pääset tekemään varauksia kirjautumalla YTYn nettisivujen oikeasta yläkulmasta jäsensivuille ja siirtymällä sitä kautta Memberplus-sivustolle. Voit kirjautua tai rekisteröityä Memberplus-sivustolle myös suoraan, laita silloin jäsenliitoksesi Esimiehet ja Asiantuntijat YTY. Loma-asuntomme löytyvät kohdasta Liittosi edut ja palvelut, sillä ne ovat vain YTYn jäsenten varattavissa. Kohdassa Lomahuoneistot olevat huoneistot ovat kaikkien akavalaisten varattavissa.

YTYn loma-asunnot avautuvat varattaviksi seitsemän kuukautta, muut mökit kuusi kuukautta ennen kyseistä viikkoa perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 00:00. Nopein varaaja saa viikon. Nyt varattavaksi avautui YTYn loma-asunnoista juuri kesäkuu ja A-lomien mökeistä toukokuu. Kannattaa käydä jo ajoissa tutustumassa tarjontaan ja olla valmiina viikon auetessa kalenteriin varattavaksi.

Varausmaksu (20 % kokonaisvuokrasta, kuitenkin vähintään 100 euroa) laskutetaan heti, loppuosa maksetaan 45 vuorokautta ennen loman alkua. Mikäli varausajankohtaan on varaushetkellä 45 vuorokautta tai vähemmän, on koko vuokrasumma maksettava heti.


www.memberplus.fi