Uutishuone

Hae meille YTYn somevaikuttajaksi

28.09.2022 | Jäsenedut ja -palvelut, Työelämä

Artikkelikuva

Hei YTYn jäsen ja sosiaalisen median taituri, meillä on sinulle ehdotus:

Tule mukaan rakentamaan YTYn someyhteisöä ja jakamaan muille oma kokemuksesi jäsenpalveluistamme. Esimerkiksi miten työsuhdeneuvontamme on auttanut sinua jossakin työelämän haasteessasi tai mitä YTYn jäsenetuja olet hyödyntänyt.

Haemme nyt aktiivisia somettajia YTY tutuksi -markkinointikampanjaan, joka toteutetaan pääasiallisesti YTYn Instagramissa ytyliitto. Somettajana pääset luovasti vaikuttamaan kampanjaan ja innostamaan seuraajiasi.

Toivomme sinulta:

  • Aktiivisuutta ja luovuutta somessa.
  • Jonkin verran seuraajia Instagramissa. Haluamme kuitenkin tukea tulevia somevaikuttajia uransa alussa, joten seuraajia ei tarvitse vielä olla tuhansia.
  • Erinomaisia jäsenkokemuksia, joita haluat jakaa muillekin.
  • Kiinnostuitko? Hae mukaan ja kerromme lisää, miten sinä hyödyt YTYn somevaikuttajana.

Hae mukaan tästä

 

Lisätietoa

Onko sinulla kollega, joka ei vielä kuulu YTYyn, mutta haluaisi tietää meistä lisää? Jäsenenä voit tilata työpaikallesi YTYn Työpaikkapaketin, joka sisältää YTYn jäsenlehtiä, esitteitä ja Fazerin suklaalevyn. Lue lisää ja tilaa työpaikkapaketti täältä.

Ilmianna potentiaalinen YTYn jäsen

Voit lähettää ystäväsi tai kollegasi yhteystiedot alla olevalla Yhteystiedot -lomakkeella YTYyn. Palkitsemme sinut sekä uuden jäsenen 40 euron Superlahjakortilla*, jos ilmiantamasi henkilö liittyy YTYn jäseneksi 30.10.2022 mennessä. Superlahjakortti lähetetään sähköpostitse uuden jäsenyyden alkamisen jälkeen. Lue lisää >>