Palvelut & edut

Urapalvelu auttaa uran eri vaiheissa

 

Henkilökohtainen sparraus

Jäsenenä voit tarkistuttaa työnhakuasiakirjasi (CV, hakemus, LinkedIn) Urapalveluissamme. Tämä palvelu on käytössäsi maksutta 2 x vuodessa. Sparrauksen kesto on 30 minuuttia.

Sparraus tapahtuu etäyhteyden avulla puhelimitse tai Skypen ääni/videopuheluna. Valitse vapaa aika kalenterista ja valmentaja soittaa sinulle valitsemaasi aikaan. www.urapalvelut.fi/yty

Koulutukset ja webinaarit

Työelämän tietoja ja osaamista tarvitsee päivittää muulloinkin kuin uran käännekohdissa.  Koulutuskalenterin löydät täältä

Webinaaritallenteet

Voit katsoa webinaaritallenteita kirjautumalla YTYn jäsenportaaliin. Pidetyt webinaarit tulevat katsottavaksi viikon sisään esityspäivästä. Tallennearkistossa olevat webinaarit ovat katsottavissa pääsääntöisesti vuoden ajan ensi lähetyksestä.

Tutustu webinaaritallennearkistoon ja katso tallenteita jäsensivuilla:

> Webinaaritallennearkisto

 

Kehu-palvelu

Kehu on ilmainen palvelu, jonka avulla voit kerätä ja tilastoida saamaasi hyvää palautetta. Kehujen listaamisen kautta saat konkreettisen käsityksen omista vahvuuksistasi. Kehuun kerääntyvää palautedataa voit hyödyntää esimerkiksi työpaikkaa hakiessasi tai kehityskeskustelussa. Palaute kertyy visuaaliseksi dataksi, jota on helppo hyödyntää. Palvelu on henkilökohtainen eikä Kehuun keräämäsi data näy muille. YTY on mukana Kehu-palvelussa yhteistyökumppanina. Tutustu Kehuun osoitteessa mykehu.fi

Stipendirahasto

YTYllä on stipendirahasto, jonka se avaa haettavaksi hallituksen määrittelemänä aikana, yleensä vuosittain syksyllä.

Stipendirahaston apurahoja myönnetään esimiestyöhön, asiantuntijatyöhön tai ylempien toimihenkilöiden ammatilliseen järjestäytymiseen liittyvän tieteellisen tutkimustyön sekä julkaisutyön tukemiseen. Julkaisutyötä voidaan tukea todellisia kustannuksia vastaan.

Apuraha on ensisijaisesti tarkoitettu YTYn ja YTYn jäsenliittojen jäsenille. Yksittäisen apurahan suuruus voi olla enintään 5 000 euroa.

Teemavalmennukset

Tarjoamme myös ajankohtaisista aiheista valmennuspaketteja, jotka sisältävät aiheesta saman kouluttajan webinaarin ja henkilökohtaisen valmennuksen, jonka kesto on 50 minuuttia.

Työnhakuun keskittyviä urapalveluita

YTY on jäsenenä Omaehtoisen Työllistämisen Tuki OTTYssä, jonka kautta tarjoamme jäsenillemme Rekryboosteri-palvelun. Se on virtuaalinen verkostoitumispaikka, jossa voit kehittää omia työnhaun taitoja yhdessä muiden osallistujien kanssa. Rekryboosterissa on mukana kokenut uravalmentaja Pauliina Taipalus. Voit osallistu Rekryboosteriin mistä vain!

Tehosta työnhakuasi - tule mukaan Rekryboosteriin!
 

Rekryboosterin kuuden viikon mittaisessa aktiivisessa ohjelmassa vuorottelevat vertaistapaamiset ja -työpajat, uravalmentajan ohjaamat tapaamiset sekä itsenäinen työskentely. Jokaisella viikolla on omat teemat, vinkit ja harjoitukset, jotka siivittävät sinut uuteen työhön. Omassa rekryboosteri-ryhmässäsi voit jakaa niin työnhaun onnistumiset kuin hetkelliset harmituksetkin, saada kannustusta sekä uusia näkökulmia omaan osaamiseen ja virtaa onnistuneeseen työllistymiseen.

Rekryboosteri-ryhmiä käynnistyy kevätkaudella 2022 viikoittain. Ensimmäinen ryhmä alkoi 24.1. ja sen jälkeen ryhmiä käynnistyy viikottain aina huhtikuulle asti. Ilmoittautumissivulla näe seuraavat neljä ryhmää, joista voit valita itsellesi sopivimman ryhmän. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Muita urapalveluita

  • Oulussa Momentum
  • Varsinais-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki VOTTY: Urapurje