Palvelut & edut

YTYn palvelut yrittäjäjäsenille

YTYn lakimiehet neuvovat, jos olet yksinyrittäjänä perustamassa yritystä. Voit tarkistuttaa keskeiset yrityksen perustamiseen liittyvät asiakirjat lakimiehillämme.

YTY on AKY – Akavalaiset yrittäjät -järjestön jäsen. AKY täydentää YTYn palveluja yrittäjäjäsenille. YTYn jäsenenä voit hyödyntää AKYn palveluita ja etuja sekä osallistua AKYn järjestämiin tapahtumiin.

AKY julkaisee omaa uutiskirjettä. Tilaa AKY – Akavalaiset yrittäjät uutiskirje

Yrittäjäjäsenen YTYn jäsenmaksu on 16,25 e/kk (2019). Yrittäjäjäsenyys sisältää vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen, mutta ei työttömyyskassan jäsenyyttä tai oikeusturva- ja vastuuvakuutusta.

Laaja palvelupaketti 93 eurolla vuosi

YTYn yrittäjäjäsenet voivat hankkia itselleen Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin 93 eurolla/vuosi. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin, mutta se ei sisällä jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä. Palvelupaketti hankitaan Suomen Yrittäjien kotisivuilta.

Suomen Yrittäjien laaja palvelupaketti sisältää:

  • Yrittäjäsanomat – jäsenlehti 6 numeroa vuodessa
  • asiakirjapankki
  • neuvontapalvelut
  • jäsenkortti ja muut jäsenedut
  • seminaarit ja koulutukset jäsenhintaan
  • näkyvyys uudistetussa Synergiassa jäsenen niin halutessa
  • kirjautuminen jäsensivuille omalla jäsennumerolla
  • halutessa Suomen Yrittäjien uutiskirje kaksi kertaa kuukaudessa

Alennusta UKKO.fi:n palvelumaksuista

Jos teet laskutettavaa työtä, mutta et halua perustaa sitä varten omaa yritystä, on yksi vaihtoehto käyttää laskutuspalveluita. Ne hoitavat palvelumaksua vastaan muun muassa verot ja vakuutusmaksut.

YTYn jäsenenä saat UKKO.fi:n laskutuspalvelun käyttöösi 20 % alennuksella.

Laskutuspalveluiden käytön vaikutus omaan työttömyysturvaan kannattaa selvittää.

Alennusta OP Kevytyrittäjä -palvelusta

YTYn jäsenenä saat 20 % alennuksen OP Kevytyrittäjä -palvelusta. Palvelu hoitaa paperityöt, veroilmoitukset ja maksut, jolloin voit keskittyä yritystoimintaan. Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä, joskin toiminnan ollessa pienimuotoista yrittäjyys voidaan katsoa sivutoimiseksi.

Fondian VirtuaaliLakimies maksutta

VirtuaaliLakimies on lakipalveluyritys Fondian juristien laatima sähköinen lakitietopankki, joka tarjoaa juridista perustietoa päivittäisen liiketoiminnan hoitamisen tueksi. Palvelu sisältää yli 1 700 suomen- ja englanninkielistä yrittäjille tärkeitä juridisia kysymyksiä käsittelevää artikkelia, yli 150 asiakirjamallia laatimisohjeineen sekä tarkistuslistoja.

YTYn jäsenetuna saat maksuttoman pääsyn VirtuaaliLakimies-palveluun, jonka normaalihinta on 240 euroa vuodessa.

Aineetonansainta.fi apuna IPR-strategiaan

Aineetonansainta.fi on verkkosivusto, johon on koottu tietoa immateriaalioikeuksista (IPR) oman yrityksesi IPR-strategian luomiseen. Sivustolta löydät videotarinoita, oppaita, sopimusmalleja ja linkkejä lisätietojen äärelle.

Yhä useammalla toimialalla aineeton omaisuus muodostaa tärkeän osan liiketoiminnasta ja yrityksen arvosta. IPR-strategia eli suunnitelma aineettomien oikeuksien käytöstä kannattaa laatia pienessäkin yrityksessä alasta riippumatta. Aineettomien oikeuksien rekisteröinnin lisäksi yrittäjän on huolehdittava aineettoman omaisuuden käytöstä sopimuksin.