Palvelut & edut

Palvelut henkilöstön edustajille

Neuvonta ja tuki

Toimiessasi työpaikan henkilöstön edustajana et ole yksin. Jos työpaikallasi alkavat yt-neuvottelut, tehdään paikallisia sopimuksia, aloitetaan tai kehitetään yritysyhdistystoimintaa, saat tueksesi YTYn asiamiehen. Soita tai lähetä sähköpostia, vastaamme mahdollisimman pian. 

YTYssä sinua auttaa asiamies:
Satu-Maarit Urtti
(09) 2510 1345
satu-maarit.urtti@yty.fi

Henkilöstön edustajille myös Ylemmät Toimihenkilöt YTN osoittaa alakohtaisen asiamiehen ja lakimiehen, jotka avustavat alan neuvottelujen aikana. Löydät YTN:n toimijat YTN:n sivuilta oman alasi sivuilta osasta toimijat. 

Tiedottaminen

Saat kaikille YTYn jäsenille jaettavan YTY-lehden ja uutiskirjeen lisäksi hedeille suunnatut uutiskirjeet sekä sähköpostit. Saat myös ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja koulutuksista. YTYn hedeillä on oma LinkedIn-ryhmä, jossa vaihdetaan ajankohtaisia kuulumisia ja tiedotetaan myös tulevista tapahtumista. Ajankohtaisia asioita käydään läpi myös kuukausittaisessa HED-tuokiossa Teamsin välityksellä. 

Koulutus

HEDinä voit osallistua YTYn omiin koulutuksiin, YTN:n koulutuksiin tai TJS-opintokeskuksen henkilöstön edustajille suunnattuun koulutukseen.

Henkilöstön edustajille suunnattu oma HED-tuokio järjestetään joka kuukauden toinen perjantai Teamsissa. Tuokiossa kuulet ajankohtaiset asiat ja pääset vaihtamaan kuulumisia toisten hedien kanssa. Tuokiosta lähetetään kalenterikutsu rekisteriin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää koulutuksista lisätietoa saat YTYn asiamieheltä Satu-Maarit Urtilta. 
Jotta saat kaikki nämä tiedot, huolehdithan että tietosi ovat ajan tasalla sekä YTYn rekisterissä että YTN:n rekisterissä.

Jäsenhankinnan tukeminen

Kun tarvitset apua jäsenhankintaan, ole yhteydessä Satu-Maarit Urttiin. Voimme yhdessä suunnitella miten tavoitat edustettavat ja lisäät työpaikkasi järjestäytymisen tasoa. Tarvittaessa voimme myös järjestää tilaisuuksia tai esimerkiksi suunnitella työpaikallesi personoidun uutiskirjeen järjestäytymisen vahvistamiseksi.