Palvelut & edut

Koulutukset ja tapahtumat

Löydät YTYn tulevat koulutukset ja tapahtumat täältä

YTY on perunut kaikki läsnäolokoulutukset tälä keväältä, mutta koulutuksia on tarjolla myös verkossa.

 

Koulutusten ehdot

YTYn tarjoamat jäsenkoulutukset ovat vain jäsenille. Jäsenyys tarkistetaan kurssivahvistuksen yhteydessä.

Koulutuksista ilmoitetaan useimmiten uutiskirjeellä. Jos et saa YTYn uutiskirjeitä, ota yhteyttä, niin tarkistetaan yhteystietosi.

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu Eventilla-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen saman tien sähköpostiisi ja lopullisen vahvistuksen aina noin kaksi viikkoa ennen kurssia. Mikäli et saa tätä välitöntä vahvistusta, on ilmoittautuminen epäonnistunut. Otathan silloin yhteyttä Leena Vänniin puh. (09) 2510 1335. Jos ilmoittaudut vahingossa kaksi kertaa samaan koulutukseen, poistamme toisen ilmoittautumisen.

Kurssit täytetään pääosin ilmoittautumisjärjestyksessä. YTY pidättää oikeuden rajoittaa samasta yrityksestä osallistuvien määrää. YTY pidättää myös oikeuden rajoittaa sellaisen henkilön osallistumista kurssille, jonka jäsenmaksu on maksamatta tai joka on aiemmin ilmoittautunut kurssille, muttei ole käyttänyt varaamaansa paikkaa eikä ole perunut sitä ajoissa.

Ellet pääse varaamaasi koulutukseen, peruuta se heti kun tiedät. Esteen sattuessa voidaan kuluitta tilallesi vaihtaa toinen jäsen. Peruutuslinkin saat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä. Ilman peruutusta poisjääneiltä peritään 30 euron paikkamaksu.