Palvelut & edut

Jäsenedut


Jäsenyydestä jopa kahden tonnin edut!

YTYn lakitiimi auttaa jäseniämme henkilökohtaisesti työelämän oikeudellisissa asioissa. YTYn työsuhdejuristimme ovat vain puhelinsoiton päässä. Jäsenenä käytössäsi on useita rahanarvoisia etuja kuten pankki-, vakuutus- ja loma-asuntoalennukset sekä henkilökohtainen uravalmennus.

Uravalmennuksessa voit suunnitella työnhakuasi tai pohtia oman urasi suuntaa luottamuksellisesti kahdenkesken uravalmentajan kanssa.

Stipendirahasto

YTYllä on stipendirahasto jäsenten koulutuksen tukemiseen. Stipendirahastosta voi hakea apurahaa esihenkilö- tai asiantuntijatyön tai ylempien toimihenkilöiden ammatillisen järjestäytymisen tutkimuksen tekemiseen. Lue lisää >>

Taskukalenteri

YTYn jäsenenä voit tilata itsellesi kalenterin jäsenrekisterissämme olevaan osoitteeseen. Voit edelleen tilata kalenterin sähköpostitse yty@yty.fi tai puhelimitse (09) 2510 1310.

Member+

Palveluun on kerätty jankohtaisia etuja ja palveluita, mm. mökkeilyyn, matkailuun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyen. Varaa täältä myös YTYn loma-asunto. Member+ edut >>

Loma-asunnot

Ytyläisille on tarjolla jäsenetuhintaan vuokramökkejä sekä YTYn omia loma-asuntoja Levillä, Himoksella ja Vierumäellä. Talvikaudella vuokraan sisältyy kaksi hissilippua, kesäkaudella golfkierrokset. Säästät jopa 400 euroa. Lue lisää >>

Pankkiedut

Danske Bankin asuntolaina ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota. Säästät esimerkiksi 200 000 euron lainassa 1 200 euroa. Varainhoito- ja sijoitusneuvontapalveluista -15%.
Asuntolainaetu >>
Sijoittamisen edut >>

Vakuutusedut

Jäsenmaksuusi sisältyy vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus. Suomen edullisin henkivakuutus jopa 61 prosenttia normaalihintoja edullisemmin. Säästät noin 588 euroa vuodessa. Vakuutusedut jäsenelle >>

Lehti jäsenetuna

Haluatko pysyä perillä tärkeistä yhteiskunnan ja työelämän asioista? YTY-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se lähetetään kaikille jäsenille postitse.
Lue lisää >>

Matkailu

Jäsenenä matkustat sekä risteily- ja reittimatkoilla päivän parhaaseen hintaan. Vapaa-ajan risteilyistä etu jopa 20 prosenttia päivän hinnasta. Jäsenenä majoitut myös edullisemmin.
Matkustusedut
Majoitusedut >>