Palvelut & edut

Jäsenedut

 

Alennukset matkustamiseen

Teboil, Hertz, Tallink Silja, Viking Line ja Eckerö Line

Alennukset majoittumiseen

A-lomien mökit, hostellit, Holiday Club ja Sokos Hotellit

Pankkipalvelut

Akavalaisen liiton jäsenenä voit hyödyntää Danske Bankin monipuoliset jäsenedut asuntolainaan ja peruspankkipalveluihin sekä sijoittamiseen
saat asuntolainan aina edullisemmin.

Asuntolainaetu

Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi - hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Hyödynnä edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa. Lue lisää Danske Bankin asuntolainaedusta

Sijoittamisen edut

Jokaiselle löytyy helppo ja omaan elämäntilanteeseen sopiva tapa sijoittaa. YTYn jäsenenä saat Danske Bankin sijoituspalveluista aina etuja pankistasi riippumatta – olitpa sitten omatoiminen sijoittaja, haet vaivatonta valmista ratkaisua tai toivot henkilökohtaista neuvontaa. Lue lisää Danske Bankin sijoittamisen eduista

Member+ jäsenetupalvelu

Palvelu kokoaa yhteen YTYn ja akavalaisten edut, jotka liittyvät muun muassa hyvinvointiin, mökkeilyyn, matkustamiseen ja vapaa-aikaan. Etujen teema vaihtuu kausittain. Löydät palvelusta myös YTYn omat loma-asunnot. Rekisteröidy Member+ palveluun.

Koulutukset ja tapahtumat

YTY järjestää perhetapahtumia noin kerran vuodessa, jäseniltoja esimerkiksi vuosikokouksen yhteydessä sekä golf-kisat vuosittain. Katso YTYn tapahtumakalenteri.

Vuokrattavat loma-asunnot

YTYllä on kolme omaa loma-asuntoa, jotka ovat jäsenistön vuokrattavissa Memberplus-palvelussa. Nämä asunnot ovat vuokrattavissa vain YTYn jäsenille. Loma-asunnot sijaitsevat Levillä, Himoksella ja Vierumäellä. Lue lisää YTYn loma-asunnoista

Stipendirahasto

Stipendirahastosta voi hakuaikana hakea apurahaa esimies- tai asiantuntijatyön tai ylempien toimihenkilöiden ammatillisen järjestäytymisen tutkimuksen tekemiseen. Lue lisisää stipendirahastosta.

Vakuutusedut

YTYn jäsenmaksuun sisältyy If Vahinkovakuutusyhtiön vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus sekä ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus. YTYn jäsenenä saat Ifin muista vakuutuksista tuntuvia järjestöasiakkaan keskittäjäetuja.

Sinulla on myös mahdollisuus ottaa Suomen edullisin henkivakuutus* jopa 61,6 % normaalihintoja edullisemmin. Katso jäsenyyteen sisältyvät vakuutukset.

YTY-lehti

Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa kotiinsa YTY-lehden, joka sisältää jäsenyyteen ja työelämän kysymyksiin liittyviä asioita. YTY-lehden mediakortti 2021.