Palvelut & edut

Jäsenedut

YTYn jäsenille on tarjolla erilaisia jäsenetuja arkeen ja vapaalle. Työsuhdekysymyksissä tukenasi on aina laaja asiantuntijoiden joukko.

Alennukset matkustamiseen

Hertz, Tallink Silja, Viking Line ja Eckerö Line

Alennukset majoittumiseen

A-lomien mökit, hostellit ja Sokos Hotellit

Pankkipalvelut

Akavalaisen liiton jäsenenä voit hyödyntää Danske Bankin monipuoliset jäsenedut asuntolainaan ja peruspankkipalveluihin sekä sijoittamiseen.

Asuntolainaetu

Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi - hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Hyödynnä edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa. Lue lisää Danske Bankin asuntolainaedusta

Sijoittamisen edut

Jokaiselle löytyy helppo ja omaan elämäntilanteeseen sopiva tapa sijoittaa. YTYn jäsenenä saat Danske Bankin sijoituspalveluista aina etuja pankistasi riippumatta – olitpa sitten omatoiminen sijoittaja, haet vaivatonta valmista ratkaisua tai toivot henkilökohtaista neuvontaa. Lue lisää Danske Bankin sijoittamisen eduista

Koulutukset ja tapahtumat

YTY järjestää perhetapahtumia noin kerran vuodessa, jäseniltoja esimerkiksi vuosikokouksen yhteydessä sekä golf-kisat vuosittain. Katso YTYn tapahtumakalenteri.

Vuokrattavat loma-asunnot

Jäsenenä voit vuokrata loma-asuntoja eri puolilla Suomea edullisempaan jäsenhintaan. Liiton mökkien lisäksi YTYllä on kolme omaa loma-asuntoa, jotka sijaitsevat Levillä, Himoksella ja Vierumäellä.

Voit tutustua YTYn loma-asuntojen tarjontaan helposti.

YTYn loma-asunnot

Mökit ovat vuokrattavissa Member+ jäsenetupalvelussa. Kirjautumalla palveluun näet kaikki liiton ja jäsenjärjestöjen mökit, jäsenetuhinnat ja pääset varaamaan niitä varauskalenterin kautta. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Member+:aan, kannattaa tehdä se heti.

Rekisteröidy Member+ palveluun

YTYn loma-asuntojen lisäksilöydät akavalaisten yhteiset vuokramökit, muut lomaedut sekä hyvinvointiin, matkustamiseen ja vapaa-aikaan liittyvät jäsenedut member+ -jäsenetupalvelusta.

Stipendirahasto

Stipendirahastosta voi hakuaikana hakea apurahaa esihenkilö- tai asiantuntijatyön tai ylempien toimihenkilöiden ammatillisen järjestäytymisen tutkimuksen tekemiseen. Lue lisää stipendirahastosta.

Vakuutusedut

YTYn jäsenmaksuun sisältyy If Vahinkovakuutusyhtiön vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus. YTYn jäsenenä saat Ifin muista vakuutuksista tuntuvia järjestöasiakkaan keskittäjäetuja.

Sinulla on myös mahdollisuus ottaa Suomen edullisin henkivakuutus* jopa 61,6 % normaalihintoja edullisemmin. Katso jäsenyyteen sisältyvät vakuutukset.

Jäsenlehti

Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa kotiisi YTY-lehden, joka sisältää jäsenyyteen ja työelämän kysymyksiin liittyviä asioita.

Jäsenlehden ilmestymisaikataulu 2022

  • Numero 1: 17.2.
  • Numero 2: 6.5.
  • Numero 3: 16.9.
  • Numero 4: 2.12.