Palvelut & edut

Alennukset matkustamiseen


Hertz Autovuokraamo

Akavan jäsenenä voit hyödyntää autonvuokrausedut Suomessa ja ulkomailla. jopa 15% edullisimpaan julkaistusta jäsenetuhintaan. Alennus koskee lyhytaikaisia vuokrauksia.Varaa autosi Hertzin laajasta ajoneuvovalikoimastaja kattavasta toimipisteverkostosta.

Alennuksen saat mainitsemalla Akavan sopimustunnisteen 832070 varausvaiheessa. Varaukset www.hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,75 EUR/min+pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

Vuokrauksen yhteydessä on esitettävä YTYn jäsenkortti.

Polttoaine-alennus Nesteeltä

YTYn jäsenenä saat alennusta Neste-palveluasemilla tehdyistä bensiini- ja dieselostoksista 2,1 senttiä/litra. Alennus on voimassa 1.11.2022 alkaen.

Saat Nesteen polttoaine-edun käyttöösi, kun otat puhelimessasi käyttöön Neste-äppi-mobiilisovelluksen ja lisäät jäsenkorttisi YTYn sovellukseen. Neste-äppi on kuluttajille ilmainen.

Alennus on voimassa Suomen ja Baltian Neste-palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla. Etu myönnetään kulloinkin voimassaolevasta mittarihinnasta ja on voimassa toistaiseksi. Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa.

Ohjeet: näin otat Neste-äppi mobiilisovelluksen käyttöösi

 

Teboilin jäsenalennus päättyi talvella 2022

 YTY irtisanoi yhteistyön Teboil-yhtiön kanssa vastalauseena Venäjän oikeudettomalle hyökkäyssodalle Ukrainassa. Teboil on venäläisen Lukoilin tytäryhtiö.


Vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkat jäsenhintaan

Tallink Silja 

Tallink Silja tarjoaa kuukausittain vaihtuvia erikoisetuja vapaa-ajan matkustukseen.

YTYn jäsenenä voit liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi, mikäli et vielä ole jäsen. Pääset liittymään suoraan ohjelman keskimmäiselle, Silver-tasolle. Ilmoittaudu ja täytä yhteystietosi ja sopimusetunumero 9057 osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen Club One -asiakasnumerosi pysyy voimassa. Ilmoitathan liittosi nimen (YTY) ja Akavan sopimusetunumeron 9057 osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com. 

Lisätietoja www.clubone.fi

Hintatiedot ja varaukset
Club One 0600 152 68 (1,75 €/ vastattu puhelu + aina pvm/mpm)
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Viking Line    

Vapaa-ajan risteilyt
Etu on jopa 20 % päivän hinnasta.

  • Helsinki-Tukholma-risteily, jopa 20 %
  • Seuraavista hyttiluokista jopa 10 % alennus: LYX, LXR, B2X, A2L, A2D, B2T ja B4F), tuotetunnus FKKRY
  • Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan jopa 10 %, tuotetunnus FKKRYD
  • Vuorokauden risteily Turusta jopa 10 %, tuotetunnus FKKRY

Varaukseen myöhemmin tehtävät muutokset saattavat vaikuttaa myös aiemmin varattujen palvelujen hintaan. Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY.

Vapaa-ajan reittimatkat

  • Helsinki–Maarianhamina–Tukholma-reitillä jopa 20 %
  • Helsinki–Tallinna-reitillä henkilölipuista jopa 15 %  ja autosta jopa 20 %
  • Turku–Maarianhamina–Tukholma-reitillä hyteistä jopa 10 % ja autosta jopa 20 %

Alennus myönnetään henkilölipun, auton ja hytin hinnasta. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän ja –ajan, varausajankohdan ja ajoneuvon koon mukaan. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Tuotetunnus FVRES.

Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta ja reitistä riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPREIT.

Voit liittyä ilmaiseen Viking Line Clubiin, joka tarjoaa parhaat edut www.vikingline.fi/viking-club 

Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta ja reitistä riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPREIT

Varaukset 
www.vikingline.fi tai myyntipalvelusta. Edullisin hinta netissä.
puh. 0600 41577 (2,01 €/vastattu puhelu + pvm/mpm)

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää 20 % alennuksen päivän henkilö- ja ajoneuvolippujen risteily- tai reittihinnasta ajalla 1.1.-26.6.2022 ja 15.8.2022-28.2.2023. Ajalla 27.6.-14.8.2022 alennus on -10 % kansipaikan osuudesta. Käytä varattaessa tuotekoodia JARJ22.

Etu on voimassa myös verkosta varatuille ryhmille kokoustila- ja bussivarauksia lukuunottamatta. Varaudu ilmoittamaan varauksen yhteydessä nimet ja syntymäajat koko ryhmälle.

Voimassa oleva jäsen- /henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

Tutustu jäsenetuun ja varausehtoihin Eckerö Linen sivuilla