Palvelut & edut

Alennukset matkustamiseen

Teboil

Saat YTYn jäsenkortilla alennusta Teboil-huoltamoilta. Bensiinistä ja dieselöljystä alennus on 2,1 senttiä/litra. Lisäksi jäsenkortilla saat voiteluaineista 10 % (ei yli 10 litran astioista) sekä autokemikaaleista, pesusta ja nestekaasusta (täyttö) 5 % alennusta.

Jäsenkortilla saat alennusta poltto- ja voiteluaineista Teboil-asemilta (huoltamoilta ja automaateista, mutta ei Express-automaateista) maksaessasi käteisellä, pankkikortilla, MasterCardilla tai Visalla. Mikäli maksukortissasi on K-Plussa-ominaisuus, Plussan sijaan voit valita jäsenkorttiedun kassalla tai automaatilla.

Tiedot alennuksesta on koodattu jäsenkortin magneettinauhaan. Alennuksen saat näyttämällä korttia kassalla maksun yhteydessä tai syöttämällä ensin YTYn kortin ja sitten maksukortin automaattiin. Alennus lasketaan kulloinkin huoltamoilla tai automaattiasemilla voimassa olevista hinnoista.

Maksuaikakortti

Teboil tarjoaa YTYn jäsenille myös Teboil-maksuaikakorttia. Teboilin maksuaikakortilla suoritetuista ostoista liiton jäsenet saavat 
o    2,2 senttiä/litra alennusta bensiinistä ja dieselöljystä, 
o    5 % nestekaasusta ja 
o    10 % voiteluaineista (ei koske yli 10 litran astioita)

Alennus lasketaan asemalla ostohetkellä voimassaolevista hinnoista ja alennuksen saa laskutuksen yhteydessä. Maksuaikakortilla suoritetut ostot veloitetaan kerran kuukaudessa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 1,35 €/lasku. 

Katso lisää osoitteesta www.teboil.fi/liitto

Hertz   

Hyödynnä Hertz Autovuokraamon tarjoamat edut YTYn ja Akavan jäsenille Suomessa ja maailmalla. Kun tarvitset vuokra-autoa, hyödynnä jäsenetusi - jopa 15 % alennusta.
 
Alennuksen saat mainitsemalla Akavan sopimustunnisteen (CDP) 832070 varausvaiheessa. Varaukset www.hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,75 EUR/min+ pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.
Vuokrauksen yhteydessä on esitettävä YTYn jäsenkortti.

Tallink Silja 

Tallink Silja tarjoaa kuukausittain vaihtuvia erikoisetuja vapaa-ajan matkustukseen.

YTYn jäsenenä voit liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi, mikäli et vielä ole jäsen. Pääset liittymään suoraan ohjelman keskimmäiselle, Silver-tasolle. Ilmoittaudu ja täytä yhteystietosi ja sopimusetunumero 9057 osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen Club One -asiakasnumerosi pysyy voimassa. Ilmoitathan liittosi nimen (YTY) ja Akavan sopimusetunumeron 9057 osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com. 

Lisätietoja www.clubone.fi

Hintatiedot ja varaukset
Club One 0600 152 68 (1,75 €/ vastattu puhelu + aina pvm/mpm)
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Viking Line    

Vapaa-ajan risteilyt
Etu on jopa 20 % päivän hinnasta.

  • Helsinki-Tukholma-risteily, jopa 20 %
  • Seuraavista hyttiluokista jopa 10 % alennus: LYX, LXR, B2X, A2L, A2D, B2T ja B4F), tuotetunnus FKKRY
  • Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan jopa 10 %, tuotetunnus FKKRYD
  • Vuorokauden risteily Turusta jopa 10 %, tuotetunnus FKKRY

Varaukseen myöhemmin tehtävät muutokset saattavat vaikuttaa myös aiemmin varattujen palvelujen hintaan. Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY.

Vapaa-ajan reittimatkat

  • Helsinki–Maarianhamina–Tukholma-reitillä jopa 20 %
  • Helsinki–Tallinna-reitillä henkilölipuista jopa 15 %  ja autosta jopa 20 %
  • Turku–Maarianhamina–Tukholma-reitillä hyteistä jopa 10 % ja autosta jopa 20 %

Alennus myönnetään henkilölipun, auton ja hytin hinnasta. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän ja –ajan, varausajankohdan ja ajoneuvon koon mukaan. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Tuotetunnus FVRES.

Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta ja reitistä riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPREIT.

Voit liittyä ilmaiseen Viking Line Clubiin, joka tarjoaa parhaat edut www.vikingline.fi/viking-club 

Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta ja reitistä riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPREIT

Varaukset 
www.vikingline.fi tai myyntipalvelusta. Edullisin hinta netissä.
puh. 0600 41577 (2,01 €/vastattu puhelu + pvm/mpm)

Eckerö Line 

Saat 20 % alennuksen henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta ( 22.6.-9.8.2020 alennus on -10% kansipaikan osuudesta). Alennuksen saa vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia JARJ20 varausvaiheessa. 
 
Voimassa oleva jäsenkortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

eckeroline.fi/akava 

Holiday Club

Holiday Club tarjoaa YTYn jäsenille 15% alennuksen kaikista Suomen Holiday Club -kylpylähotelleista ja loma-asunnoista, mm. Saimaalla, Caribiassa, Tampereen Kylpylässä, Katinkullassa, Kuusamon Tropiikissa, Sallassa ja Saariselällä.
Hotellissa hintaan sisältyy majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villas-huoneistoissa pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa ja Villaksissa minimimajoitus 2 vrk. Alennus lasketaan majoituksen päivän hinnasta.
Varaukset: www.holidayclub.fi tai puh. 030 68 600.
Varauskoodi: YTY15

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tarjolla on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen. Sokos Hotellien kampanjakoodi on: LIITTO2020
Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voit  tehdä www.sokoshotels.fi -sivulla. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2020. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjautuessasi.