Palvelut & edut

Alennukset majoittumiseen

 

A-palveluiden mökit ja loma-asunnot

A-palvelut (ent. A-Lomat) vuokraa lomamökkejä ja -huoneistoja. Välityksessä on yli 60 loma-asuntoa ympäri Suomen. Lomahuoneistot varataan osoitteessa www.memberplus.fi/lomahuoneistot.

Hostellit

Kotimaan matkallasi majoitut edullisesti hostelleissa. Hostellimajoitus on edullinen vaihtoehto myös ulkomaan reissuillasi. Lue lisää jäsenedusta: https://memberplus.fi/etu/hostellit/

A-palvelut ry on palvelu- ja tiedotusorganisaatio, joka tarjoaa akavalaisille ja heidän perheilleen hyvää oloa ja jaksamista tukevia, lomaan ja vapaa-aikaan liittyviä palveluita. 

Holiday Club

Holiday Club tarjoaa YTYn jäsenille 15% alennuksen kaikista Suomen Holiday Club -kylpylähotelleista ja loma-asunnoista, mm. Saimaalla, Caribiassa, Tampereen Kylpylässä, Katinkullassa, Kuusamon Tropiikissa, Sallassa ja Saariselällä.
Hotellissa hintaan sisältyy majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villas-huoneistoissa pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa ja Villaksissa minimimajoitus 2 vrk. Alennus lasketaan majoituksen päivän hinnasta.
Varaukset: www.holidayclub.fi tai puh. 030 68 600.
Varauskoodi: YTY15

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tarjolla on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen. 


Varaukset voit  tehdä www.sokoshotels.fi -sivulla. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjautuessasi.