Palvelut & edut

Alennukset majoittumiseen

 

A-palveluiden mökit ja loma-asunnot

A-palvelut (ent. A-Lomat) vuokraa lomamökkejä ja -huoneistoja. Välityksessä on yli 60 loma-asuntoa ympäri Suomen. Lomahuoneistot varataan osoitteessa www.memberplus.fi/lomahuoneistot.

Hostellit

Kotimaan matkallasi majoitut edullisesti hostelleissa. Hostellimajoitus on edullinen vaihtoehto myös ulkomaan reissuillasi. Lue lisää jäsenedusta: https://memberplus.fi/etu/hostellit/

A-palvelut ry on palvelu- ja tiedotusorganisaatio, joka tarjoaa akavalaisille ja heidän perheilleen hyvää oloa ja jaksamista tukevia, lomaan ja vapaa-aikaan liittyviä palveluita.

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tarjolla on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen. 


Varaukset voit tehdä www.sokoshotels.fi -sivulla. Varauskoodi on LIITTO2022. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjautuessasi.