Palvelut & edut

Työsuhdeneuvonta

YTY on erikoistunut henkilökohtaiseen palveluun. YTYn jäsenenä käytössäsi ovat puhelinsoiton tai sähköpostin päässä työsuhdeasioihin erikoistuneet lakimiehet.

Turvaa työttömyyden varalle

YTYn jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenyyden Korkeasti koulutettujen kassa KOKOssa (ent. IAET-kassa). Kassa maksaa ansiosidonnaista päivärahaa työttömille, lomautetuille ja omaehtoisessa tai työvoimapoliittisessa koulutuksessa oleville sekä vuorottelukorvausta. Toisin kuin pelkän työttömyyskassan jäsenenä, YTYssä voimme auttaa sinua tilanteen ennakoimisessa, esimerkiksi lomautustilanteissa.

Urapalvelut

Urapalvelut palvelevat sinua urasi eri vaiheissa. Koulutuksia järjestetään esimies- ja asiantuntijatyöhön sekä työsuhteen ehtoihin liittyen. Työttömyystilanteessa tai työttömyyden uhatessa kohennat urapalveluidemme avulla työnhakutaitojasi. Lue lisää

Vakuutusturvaa

YTYn jäsenmaksuun sisältyy If Vahinkovakuutusyhtiön vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus sekä ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Lue lisää

Suositut loma-asunnot

Jäsenten ympärivuotisessa vuokrakäytössä on hyvin varustellut loma-asunnot Levillä, Himoksella ja Vierumäellä. Varaukset arvotaan kolme kertaa vuodessa. Arvonnassa vapaaksi jääneitä viikkoja varataan suoraan varauskalentereista.

Tutustu YTYn loma-asuntoihin