Palvelut & edut

YTYn jäsenenä saat palveluita, etuja sekä edunvalvontaa

YTYn jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja ja alennuksia sekä työhön että vapaa-aikaan. Yksi tärkeimpia jäsenetuja on edunvalvonta. Jäsenenä saat apua ja neuvontaa omaa työtäsi koskevissa asioissa.


 

Työsuhdeneuvonta

Työsuhdeneuvonta on rahanarvoista monessa tilanteessa. Tällaisia ovat esimerkiksi uuden työsopimuksen neuvotteleminen, osakkuudesta keskusteleminen, bonuksista, palkasta tai muista työsuhteen ehdoista keskusteleminen. Lisäksi saat turvaa työttömyyden varalta.

Työsuhdeneuvontapalvelut jäsenille »

Turva työttömyys- ja lomautustilanteissa

YTYn kautta voit liittyä jäseneksi myös Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOon. Kassa maksaa ansiosidonnaista päivärahaa työttömille, lomautetuille ja omaehtoisessa tai työvoimapoliittisessa koulutuksessa oleville sekä vuorottelukorvausta. Toisin kuin pelkän työttömyyskassan jäsenenä, YTYssä voimme auttaa sinua tilanteen ennakoimisessa, esimerkiksi lomautustilanteissa. Lue lisää työttömyysturvasta.

Tärkeä tehtävämme on myös tehdä kollektiivista edunvalvontaa, josta hyödyt jäsenenä niin työhtosopimusten kuin henkilöstöedustajajärjestelmän myötä.

Työnhaku ja ura

YTYn urapalvelut tarjoavat monipuolisesti tietoa, työkaluja ja webinaareja urasi eri vaiheisiin. Uravalmentajamme antavat myös henkilökohtaista ura- ja työnhakuvalmennusta. Palvelut ovat käytettävissäsi heti jäsenyyden hyväksymisen jälkeen. Tutustu urapalveluhimme.