Jäsenyys

Suosittele jäsenyyttä

Lähde mukaan kasvattamaan yli 10 000 ytyläisen joukkoa!

Onko sinulla kollega tai ystävä, joka ei vielä kuulu YTYyn? Suosittele jäsenyyttä! Palkitsemme suosittelijan 40 euron arvoisella GoGiftin SuperLahjakortilla* jokaisesta liittyneestä jäsenestä.

Miksi suosittelisit jäsenyyttä

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa meille tärkeisiin asioihin ja sitä parempia palveluita voimme tarjota. Liitto pitää huolta työntekijöiden eduista ja oikeuksista sekä neuvottelee työnantajien kanssa palkoista ja muista työnteon ehdoista. YTYn jäsenenä saat palveluita, etuja sekä edunvalvontaa.

Kenelle voit suositella YTYn jäsenyyttä

YTYn jäseneksi voivat liittyä kaikki yksityissektorilla työskentelevät ylemmät toimihenkilöt kuten esihenkilöt ja asiantuntijat. YTYn jäsenyys perustuu asemaan, ei koulutukseen tai tiettyyn alaan. Jäsenen koulutustausta voi olla mitä tahansa peruskoulusta korkeakoulututkintoon.

Lisätietoa jäsenyyden suosittelusta

Ilmianna potentiaalinen jäsen

Voit myös lähettää ystäväsi tai kollegasi yhteystiedot meille, niin olemme häneen yhteydessä ja kerromme rahanarvoisista jäseneduistamme. Yhteystiedot -lomake löytyy täältä >>

Palkitsemme suosittelijan sekä uuden jäsenen 40 euron Superlahjakortilla*. Superlahjakortti lähetetään sähköpostitse uuden jäsenyyden alkamisen jälkeen. Lahjakortin lähettäjä on GoGift. Muistathan tarkistaa, että yhteystietosi on ajan tasalla.

GoGiftin SuperLahjakortti

GoGiftin SuperLahjakortti antaa vastaanottajalle vapauden valita yhden tai useamman käyttökohteen laajasta valikoimasta. Valikoimaan kuuluu muun muassa yli sata lahjakorttia erilaisiin liikkeisiin, verkkokauppoihin ja hotelli-, seikkailu- ja ravintolaelämyksiin tuotelahjoja unohtamatta. Superlahjakortti on siis lahjakortti, jonka voit aktivoida itse valitsemaasi liikeeseen.

Lahjakortin saldon voi käyttää kerralla tai jakaa sen useaan eri kohteeseen kuten Elisan ääni- ja e-kirjoihin, IKEA-lahjakorttiin tai vaikkapa Europcarin autonvuokraukseen. Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa. Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com.

Mitä palkinnon saaminen edellyttää?

  • Liittynyt henkilö on jättänyt suosittelijan nimen ja sähköpostiosoitteen liittymislomakkeessa suosittelijan luvalla.
  • Liittynyt henkilö on jäsenkelpoinen.

Suosittelijan palkitsemisen ehdot

  • Palkinnon uudesta varsinaisesta jäsenestä voi saada ainoastaan yksi jäsenhankkija.
  • Palkinnot (lahjakortit ja Oura-älysormus)* ovat koko arvoltaan veronalaista tuloa. Muistathan siis ilmoittaa ne verottajalle. Lue lisää: Verohallinnon ohjeet kohta 4.3.

 

Miksi kuulun YTYyn? Jäsenemme kertovat

"Jäsenmaksu on edullinen."
”YTYssä on hyvä hinta-laatusuhde.”
”Koen, että liitto ajaa parhaiten etujani.”
”YTYssä on asiallista ja ammattitaitoista edunvalvontaa.”
”Tarvitsin työjuristin neuvoja.”
”Epävarmuus työpaikalla sai minut liittymään.”