Jäsenyys

YTYn kevätkokous 2020 - suosittelemme osallistumista etäyhteydellä

Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry:n kevätkokous pidetään keskiviikkona 1.4.2020 kello 17.00 Turun Kaupunginteatterissa, Itäinen Rantakatu 14, Turku.

Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkistus alkavat klo 16.30. Kokouksen esityslistalla on yhdistyksen sääntöjen 8 § mukaiset asiat.
Kokouksessa päätetään myös vaalitoimikunnan asettamisesta valmistelemaan seuraavalle syyskokoukselle esitys hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien valitsemisesta. Ehdokkaat vaalitoimikunnan jäseniksi sekä ehdotuksen perustelut ja ehdokkaan suostumus tulee ilmoittaa kirjallisesti viimeistään 18.3.2020 kello 16 mennessä hallituksen sihteerille (mats.nyman@yty.fi).

YTYn henkilöjäsenen tai YTYn jäsenyhdistyksen henkilöjäsenen tulee ilmoittaa yhdistyksen sääntöjen 7 § mukaan yhdistykselle osallistumisestaan kokoukseen viimeistään keskiviikkona 25.3.2020 kello 16 mennessä YTYn nettisivujen kautta tai puhelimitse (09) 2510 1310.

Tervetuloa!
Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry
Hallitus

 

YTYn kevätkokoukseen suositellaan osallistuttavan etäyhteydellä

 

Koronaepidemiasta johtuen kaupunginteatteri on peruuttanut kaikki kevään esitykset. Myös jäsenillan ruokailusta on luovuttu.
Tartuntariskin pienentämiseksi YTYn hallitus on päättänyt mahdollistaa etäosallistumisen kevätkokoukseen. Linkki lähetetään niille, jotka ovat ilmoittautuneet kokoukseen sääntöjen mukaisesti 25.3.2020 klo 16:15 mennessä.

Kokousmateriaali lähetetään sähköisesti kevätkokoukseen ilmoittautuneille heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kevätkokouksen esityslistalla on yhdistyksen sääntöjen 8 § mukaiset asiat kuten vuoden 2019 tilinpäätös ja toimintakertomus. Lisäksi asetetaan vaalitoimikunta valmistelemaan seuraavalle syyskokoukselle esitys hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien valitsemisesta. Määräaikaan mennessä (18.3.) hallitus on saanut neljä esitystä, mikä on vaalitoimikunnan enimmäismäärä. Siten vaalitoimikunta voitaneen asettaa yksimielisesti.

Huom! Lehdessä ja uutiskirjeessä ollut viikonpäivä oli virheellinen, mutta päivämäärä oikein. Viikonpäivä on siis keskiviikko ja päivämäärä 1.4. kuten kutsussakin.

 
Illan aikataulu

16.30-17 Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkistus. Jos osallistut etäyhteydellä, lähetä valtakirja sähköpostilla ennen kokouksen alkua mats.nyman@yty.fi

17-17.40 Kevätkokous. Kokouksen esityslistalla on yhdistyksen sääntöjen 8 § mukaiset asiat.