Jäsenyys

Jäsenmaksut ja maksutavat

YTYn jäsenmaksu on 24,75 e/kk (2018) ja se sisältää myös IAET-kassan jäsenmaksun. Jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia.

YTYn jäsenmaksut voit maksaa joko e-laskuna, tilisiirtona tai työnantajaperintänä. Uuden jäsenen maksutapa on automaattisesti lasku eli tilisiirto. Lähetämme ohjeet maksutavan muuttamiseksi ja tarvittavat lomakkeet vahvistuskirjeen mukana. Voit muuttaa maksurytmin Oma jäsenyys -sivun kautta.

E-lasku

E-lasku on sähköinen lasku, joka maksetaan verkkopankissa. Laskun tiedot ovat laskussa valmiina, joten lasku tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä. Tarvittaessa laskun eräpäivää ja summaa voi muuttaa. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi ja lisää Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry laskuttajaksi. Lisäämisen yhteydessä sinulta kysytään YTYn jäsennumerosi. YTY lähettää e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Näin tilaat e-laskun Nordean verkkopankissa.pdf 
Toimintatapa on samankaltainen kaikissa pankissa.

Tilisiirto

Tilisiirrolla maksaessasi saat laskun kotiin kerran tai neljä kertaa vuodessa valintasi mukaan.

Työnantajaperintä

Työnantajaperinnässä palkkakonttori perii jäsenmaksun suoraan palkastasi ja tilittää sen YTYlle. Työnantajaperintää varten täytetään valtuutus, joka toimitetaan palkkakonttoriin. Allekirjoitusten jälkeen valtuutuksesta jää yksi kopio palkkakonttoriin, yksi jäsenelle ja yksi kopio lähetetään YTYlle. Valtakirja palkasta.pdf   

Eräpäivät

Jos maksat jäsenmaksusi tilisiirtona tai e-laskuna, löydät maksujen eräpäivät alta. Kuukausittainen maksu on mahdollista vain e-laskulla. Voit muuttaa maksurytmin Oma jäsenyys  -sivun kautta.

Maksuväli 12 kk (297 euroa), eräpäivä 15.2.2018
Maksuväli 3 kk (74,25 euroa), eräpäivät 15.2., 15.5., 24.8., 5.11.
Maksuväli 1 kk (24,75 euroa), eräpäivä joka kuukauden 15.päivä

YTYn jäsenmaksutilit

Osuuspankki   FI64 5541 2820 0058 42   OKOYFIHH
Danske Bank   FI44 8000 1001 0498 66   DABAFIHH
Nordea   FI11 1575 3000 0155 59   NDEAFIHH

E-laskuttaja: Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry
Pankit lyhentävät nimemme eri tavoin. Hae YTYä verkkopankkisi e-laskuttajalistalta kirjoittamalla sana yksit

Viitenumerona voit käyttää mitä tahansa edellistä jäsenmaksulaskun viitenumeroasi.