Jäsenyys

Jäsenmaksut

Mitä YTYn jäsenyys maksaa?

YTYn jäsenmaksu vuonna 2022 on 23,75 €/kk sisältäen Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOn jäsenmaksun 63 €/v. (vuonna 2021 työttömyyskassan jäsenmaksu oli 66 €). Jäsenmaksuun voi tulla lisäksi jäsenyhdistyksen osuus. Esimerkiksi lentäjillä FPA:n jäsenmaksu 10e/kk. Jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Lue lisää kassamaksuista täältä.

YTYn jäsenmaksut voit maksaa joko e-laskuna, tilisiirtona tai työnantajaperintänä. Uuden jäsenen maksutapa on automaattisesti lasku eli tilisiirto. Lähetämme ohjeet maksutavan muuttamiseksi ja tarvittavat lomakkeet vahvistuskirjeen mukana.

Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu

Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu on vuonna 2022 17,25 €/kk (207 €/vuosi). Yrittäjäjäsenyys sisältää vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen, mutta ei työttömyyskassan jäsenyyttä.

Siirry kätevään e-laskuun

E-lasku on sähköinen lasku, joka maksetaan verkkopankissa. Laskun tiedot ovat laskussa valmiina, joten lasku tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä. Tarvittaessa laskun eräpäivää ja summaa voi muuttaa. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi ja lisää Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry laskuttajaksi. Lisäämisen yhteydessä sinulta kysytään YTYn jäsennumerosi. YTY lähettää e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Näin tilaat e-laskun Nordean verkkopankissa.pdf 

Toimintatapa on samankaltainen kaikissa pankissa.

Tilisiirto

Tilisiirrolla maksaessasi saat laskun kotiin kerran tai neljä kertaa vuodessa valintasi mukaan.

Työnantajaperintä

Työnantajaperinnässä palkkakonttori perii jäsenmaksun suoraan palkastasi ja tilittää sen YTYlle. Työnantajaperintää varten täytetään valtuutus, joka toimitetaan palkkakonttoriin. Valmiista valtakirjasta lähetetään pdf YTYlle. Valtakirjan saat jäsensihteeriltä tai voit ladata sen alla olevasta linkistä. Avaa lomake oletussovelluksella eli Adobe Acrobatilla. Selaimeen avattuna lomakkeen täyttö- ja tallennusominaisuudet eivät toimi. Valtakirja.pdf

Eräpäivät

Jos maksat jäsenmaksusi tilisiirtona tai e-laskuna, löydät maksujen eräpäivät alta. Kuukausittainen maksu on mahdollista vain e-laskulla.

Maksuväli 12 kk (285 euroa), eräpäivä 15.2.2022
Maksuväli 3 kk (71,25 euroa), eräpäivät 15.2., 15.5., 31.8., 10.11.
Maksuväli 1 kk (23,75 euroa), eräpäivä joka kuukauden 15.päivä

YTYn jäsenmaksutili

Osuuspankki    FI64 5541 2820 0058 42   OKOYFIHH

E-laskuttaja: Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry
Pankit lyhentävät nimemme eri tavoin. Hae YTYä verkkopankkisi e-laskuttajalistalta kirjoittamalla sana yksit

 

Tutustu myös

Jäsenmaksualennukset >>