Jäsenyys

Jäsenmaksut


Mitä YTYn jäsenyys maksaa?

YTYn jäsenmaksu vuonna 2023 on 23,75 €/kk sisältäen Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOn jäsenmaksun 63 €/vuosi. Jäsenmaksuun voi tulla lisäksi jäsenyhdistyksen osuus. Esimerkiksi lentäjillä FPA:n jäsenmaksu 12,50 €/kk. Jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Lue lisää kassamaksuista täältä.

YTYn jäsenmaksut voit maksaa joko e-laskuna, tilisiirtona tai työnantajaperintänä. Uuden jäsenen maksutapa on automaattisesti lasku eli tilisiirto. Lähetämme ohjeet maksutavan muuttamiseksi ja tarvittavat lomakkeet vahvistuskirjeen mukana.

Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu

Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu vuonna 2023 on 17,25 €/kk (207 €/vuosi). Yrittäjäjäsenyys sisältää vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen, mutta ei työttömyyskassan jäsenyyttä.

Pysyvästi pois työelämästä esim. työkyvyttömyys- tai vanhuuseläkkeelle siirtyneillä on mahdollisuus jäädä YTYyn seniorijäseneksi. Seniorijäsenen jäsenmaksu vuonna 2023 on 6 €/kk eli 72€/vuosi, ja se veloitetaan yhdessä erässä/vuosi.

Jäsenmaksutavat

Voit maksaa jäsenmaksun yhdessä tai useammassa erässä. Verkkolasku on helppo tapa maksaa jäsenmaksu.

Siirry kätevään e-laskuun

E-lasku on sähköinen lasku, joka maksetaan verkkopankissa. Laskun tiedot ovat laskussa valmiina, joten lasku tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä. Tarvittaessa laskun eräpäivää ja summaa voi muuttaa. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi ja lisää Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry laskuttajaksi. Lisäämisen yhteydessä sinulta kysytään YTYn jäsennumerosi. YTY lähettää e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Nordea: Näin tilaat e-laskun verkkopankissa (pdf). Toimintatapa on samankaltainen kaikissa pankissa.

Tilisiirto

Tilisiirrolla maksaessasi saat laskun kotiin kerran tai neljä kertaa vuodessa valintasi mukaan.

Työnantajaperintä

Jäsenmaksun työnantajaperintä perustuu työntekijän antamaan lupaan, jonka hän vahvistaa allekirjoittamallaan perintäsopimuksella. Työnantajaperinnässä palkkakonttori perii jäsenmaksun suoraan palkastasi ja tilittää sen YTYlle. Työnantajaperintää varten täytetään valtuutus, joka toimitetaan palkkakonttoriin.

Lataa valtakirja (pdf) tästä

Avaa lomake oletussovelluksella eli Adobe Acrobatilla. Selaimeen avattuna lomakkeen täyttö- ja tallennusominaisuudet eivät toimi. Lähetä täytetty valtakirja YTYlle, katso yhteystietomme. Voit myös halutessasi pyytää valtakirjan YTYn jäsensihteeriltä.

Eräpäivät

Jos maksat jäsenmaksusi tilisiirtona tai e-laskuna, löydät maksujen eräpäivät alta. Kuukausittainen maksu on mahdollista vain e-laskulla.

Maksuväli 12 kk (285,00 €), eräpäivä 15.2.2023
Maksuväli 3 kk (71,25 €), eräpäivät 15.2., 15.5., 30.8. ja 6.11.
Maksuväli 1 kk (23,75 €), eräpäivä joka kuukauden 15. päivä

YTYn jäsenmaksutili

Osuuspankki    FI64 5541 2820 0058 42   OKOYFIHH

E-laskuttaja: Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry
Pankit lyhentävät nimemme eri tavoin. Hae YTYä verkkopankkisi e-laskuttajalistalta kirjoittamalla sana yksit

Tutustu myös näihin

Jäsenmaksualennukset >>

Muutokset jäsenyydessä >>