Jäsenyys

Jäsenkortti ja mobiilikortti

Lähetämme muovisen jäsenkortin kaikille jäsenillemme. Uusi jäsen saa kortin liittymisvaiheessa. Uusimme kortit koko jäsenkunnalle kerran kahdessa vuodessa. Nykyinen kortti on voimassa huhtikuuhun 2023. Jos korttisi katoaa, voit tilata uuden kortin jäsensihteeriltämme, yty@yty.fi tai puh. (09) 2510 1310.

Mobiilijäsenkortti 

YTYn mobiilijäsenkortti uudistui huhtikuussa 2021. Uudistuksen jälkeen vanha, Lompakko-sovelluksen kautta ladattu kortti ei ole enää voimassa. Lataathan siis uuden kortin puhelimeesi mahdollisimman pian! Mobiilikortin avulla pystyt todentamaan jäsenyytesi ja siitä löytyy myös vakuutuslauseke vakuutusetujen hyödyntämistä varten. 

Uusi kortti ladataan puhelimesi selaimella osoitteessa https://app.memberplus.fi. Huomaathan, että sovellus ei ole ladattavissa sovelluskaupasta, vaan ainoastaan tuon linkin kautta puhelimellasi. Tarvitset sisäänkirjautumista varten jäsennumerosi sekä salasanan (sama salasana, jota käytetään YTYn www-sivujen jäsenkirjautumisessa). Myös kortin uudelleenlataus onnistuu oheisesta linkistä, mikäli puhelimesi tai puhelinnumerosi vaihtuu.

Tulet jatkossa löytämään mobiilikortin kautta YTYn omien etujen ja vakuutuslausekkeen lisäksi myös muut jäsenyyteen liittyvät etusi sekä loma-asuntojen varausmahdollisuuden.  

Lisätietoja kortin asentamisesta saat member+:n sivuilta https://memberplus.fi/mobiili-faq. Löydät sieltä myös ohjevideot kortin lataamiseen. Mikäli sinulla on teknisiä ongelmia kortin lataamisen kanssa, olethan yhteydessä member+:aan +358 40 153 4734.