Jäsenyys

Jäsenkortti ja YTY mobiili jäsenkortti

Lähetämme muovisen jäsenkortin kaikille jäsenillemme. Uusi jäsen saa kortin liittymisvaiheessa. Uusimme kortit koko jäsenkunnalle kerran kahdessa vuodessa. Nykyinen kortti on voimassa huhtikuuhun 2023. Jos korttisi katoaa, voit tilata uuden kortin jäsensihteeriltämme, yty@yty.fi tai puh. (09) 2510 1310.

YTY myös älypuhelimessasi

Mobiilijäsenkortilla osoitat jäsenyytesi yhtä virallisesti kuin perinteisellä muovisella jäsenkortilla. Lisäksi siitä löytyy myös vakuutuslauseke vakuutusetujen hyödyntämistä varten. Huomioithan, että Lompakko-sovelluksen kautta ladattu kortti ei ole enää voimassa.

Lataa mobiilijäsenkortti puhelimesi aloitusnäytölle

Mobiilijäsenkortin voit ladata älypuhelimeesi selaimella osoitteessa https://app.memberplus.fi. Huom, sovellus on selainpohjainen eikä ladattavissa Play-kaupasta tai App Storesta.
 

 
 

 

  1. Kirjoita selaimeen osoitteeksi https://app.memberplus.fi
  2. Klikkaa puhelimen oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoikkunaa (Lisää kohteeseen > Puhelimen aloitusnäyttö) tai lisää member+ aloitusnäyttöön sivun alareunasta. 
  3. Sulje puhelin ja avaa sovellus puhelimeesi.
  4. Klikkaa mobiilijäsenkortti, valitse oma liittosi ja kirjaudu sisään.
  5. Syötä jäsennumerosi ja salasana (sama salasana, jolla kirjaudut YTYn jäsensivuille osoitteessa www.yty.fi). 
    • Myös kortin uudelleenlataus onnistuu oheisesta linkistä, mikäli puhelimesi tai puhelinnumerosi vaihtuu

Mobiilisovellus käy myös sähköisestä jäsenkortista, jolloin jäsenkorttisi, jäsennumerosi ja vakuutustodistuksesi ovat aina mukanasi. Sovelluksesta löydät myös jäsenetusi sekä tapahtumat ja varattavissa olevat lomahuoneistot.

Ota yhteyttä

Yleisempiä kysymyksiä mobiilijäsenkortin käyttöön liittyen sekä opastusvideot mobiilijäsenkortin lataamiseen löydät Mobiili-FAQ sivustolla. Mikäli et löydä ohjeista vastauksia kysymyksiisi tai sinulla on teknisiä ongelmia kortin lataamisen kanssa, voit ottaa yhteyttä Member+ tukeen (info@memberplus.fi) tai puhelimitse +358 40 153 4734.