Jäsenyys

Jäsenkortti ja mobiilikortti

Lähetämme muovisen jäsenkortin kaikille jäsenillemme. Uusi jäsen saa kortin liittymisvaiheessa. Uusimme kortit koko jäsenkunnalle kerran kahdessa vuodessa, viimeksi uudet kortit lähetettiin maaliskuussa 2017. Nykyinen kortti on voimassa huhtikuuhun 2019. Jos korttisi häviää, voit tilata uuden kortin jäsensihteeriltämme, yty@yty.fi tai puh. (09) 2510 1310.

Mobiilijäsenkortti 

Voit tilata jäsenkortin puhelimeesi. Mobiilikortista löydät lyhyet esittelyt jäsenpalveluista ja -eduista ja pystyt todentamaan sillä jäsenyytesi. Lompakko-sovellus, johon kortti ladataan, toimii iPhonella, Androidilla sekä Windows Phonella. Sovellus toimii myös ilman verkkoyhteyttä esimerkiksi ulkomailla. Muista rekisteröidä kortti, jotta voit palauttaa sen esim. puhelimen tai numeron vaihtuessa. Jos olet seniori-, lepojäsen tai kuulut JATKK-kassaan lue ensin tiedotteemme. Jos olet SAVALin jäsen, sinulle toimitetaan tilauksesi jälkeen automaattisesti SAVALin oma mobiilikortti.

Luethan ohjeet ennen kuin tilaat kortin. Toimitamme mobiilikortteja kerran päivässä. Mobiilikortti uusitaan kerran vuodessa keväällä. Saat automaattisesti tekstiviestinä uuden kortin latauslinkin eli sinun ei tarvitse itse tilata uutta korttia.

Lataus- ja asennusohje sekä UKK.pdf
Mobiilikortin rekisterointi.pdf  (ehdottoman suositeltavaa) 
Mobiilikortin palautus uuteen puhelimeen.pdf

Tilaa mobiilikorttisi kirjautumalla eAsiointiin. Kortin tilaus löytyy kohdasta Jäsentiedot, kun selaat sivua alaspäin.