Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY

 • 43
 • 51
 • 52
 • 53
 • 54
 • 55
 • 56
 • 13
 • YTY – akavalainen edunvalvontajärjestö yksityisalalla työskenteleville esihenkilöille ja asiantuntijoille

  Jäsenyytemme perustuu asemaan, ei koulutukseen tai tiettyyn alaan. Jäsenemme toimivat muun muassa teknologiateollisuudessa, tietotekniikan palvelualalla, finanssi-, kuljetus- ja kaupan alalla sekä teollisuuden palveluksessa. Meitä on jo lähes 11 000 jäsentä. Tervetuloa joukkoon!

   

  Lue lisää >

  Tukena työuran eri vaihessa

  Autamme ja tuemme sinua työelämäsi eri vaiheissa ja eteesi tulevissa tilanteissa. YTYn jäsenenä saat meiltä henkilökohtaista työsuhdeneuvontaa sekä tukea työllistymiseen ja uralla etenemiseen.

  Lue lisää lakipalveluistamme >>

   

  Hyödynnä rahanarvoiset edut

  YTYn jäsenmaksu on kiinteä 23,75 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksuun sisältyy mm. työttömyyskassan jäsenyys, laki- ja urapalvelut, koulutukset sekä Ifin tapaturma ja matkustajavakuutus. Tarjoamme kattavat ja kilpailukykyiset jäsenpalvelut ja -edut, jotka on suunniteltu jäsenten tarpeisiin.

  Tutustu jäsenetuihin >>

  Seuraavat tapahtumat

  10.06.2023
  YTY Golf 2023

  12.06.2023
  AKY: Yrittäjien eläketurva -webinaari

  14.06.2023
  Visuaalinen työnhaku

  21.06.2023
  Keikkatyön mobiilisovellukset / Jere Immonen, TTL

  09.08.2023
  Tiedonhaun uudet kanavat / MySome

  16.08.2023
  Mikä on trauma ja miten se vaikuttaa ihmiseen? 1/3

  25.08.2023
  AKY/Yrityskummit-konferenssi: Tekoäly ja kasvu – Miten hyödynnän tekoälyn uuden murroksen?

  Katso kaikki

  YTY Somessa

  Akava järjestää yhteistyössä Setan kanssa inklusiivisuuskoulutuksen kaikille työelämän tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisestä kiinnostuneille 8.6. Klo 15-16. Webinaariin ovat tervetulleita myös YTYn jäsenet. 🤝 🏳️‍🌈 👉 Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoitusta. Löydät osallistumislinkin Akavan sivuilta www.akava.fi/verkkouutisetAkava: Tarvitsemme laajan ohjelman yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi Noin kolmannes 18–35-vuotiaista korkeasti koulutetuista on havainnut epäasianmu...kaista tai syrjivää kohtelua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan opiskeluissa tai työpaikalla, kertoo tuore Akava Works -selvitys. Meidän on varmistettava, että työelämässä aliedustettujen ryhmien, kuten seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen, asema paranee. Enemmistö tarvitsee lisää tietoa ihmisten moninaisuudesta, jotta ennakkoluulot vähemmistöjä kohtaan vähenevät, toteaa puheejohtajamme Maria Löfgren. Akava jäsenliittoineen kampanjoi Avoin tiedolle -kampanjalla työelämän yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi. Akava-yhteisö painottaa kampanjassa tiedon, ymmärryksen ja oppimisen merkitystä yhdenvertaiselle ja tasa-arvoiselle työelämälle. #avointiedolle Lue tiedotteemme: https://akava.fi/…/akava-tarvitsemme-laajan-ohjelman-yhden…/ Tutustu Aula Researchin Akava Worksille keväällä 2023 toteuttamaan Korkeakoulutetut nuoret –selvityksen Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo -osion tuloksiin: https://akavaworks.fi/…/Nuoret-2023-selvitys_yhdenvertaisuu…
  YTY ry 31.05.2023