Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uusi jäsenetu: YTYn jäsenenä edullisemmat sijoituspalvelut

22.01.2019 | Ajankohtaista, Jäsenedut ja -palvelut

Artikkelikuva

Danske Bankin ja akavalaisten liittojen yhteistyö laajenee sijoituspalveluihin. Jäsenetu avaa helpon ja edullisen tavan sijoittaa riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet.

YTYn jäsenenä saat etuja uusista Danske Kaupankäynti-, Danske Varainhoito- ja Danske Sijoitusneuvontapalveluista riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet.

Sijoittamiseen pääsee kiinni jo 10 euron kuukausisummalla. Soveltuvat palvelut löytyvät myös itsenäiselle omatoimisijoittajalle tai jos omaisuutta on jo kertynyt.

Danske Bankin asuntolainaetu ja vastavalmistuneiden etupaketti säilyvät edelleen jäsenetuina.

Valmiina varautumaan muutoksiin

Pitkäaikainen säästäminen ja sijoittaminen ovat hyviä keinoja varautua piteneviin työuriin, jotka tulevat vaatimaan myös lisäkoulutusta uran aikana.

Danske Bankin maajohtajan Leena Vainiomäen mukaan parempi taloudellinen mielenrauha on perusta monille tärkeille päätöksille. Kyse ei ole vain euroista, vaan myös siitä, miten taloudellisen tilanteensa kokee ja miten se vaikuttaa henkilöön – onko esimerkiksi mahdollisuus tehdä niitä asioita, joita haluaa vai onko jatkuvasti huolissaan tulevaisuudesta.

- Haluamme olla mukana turvaamassa suomalaisten taloudellista mielenrauhaa. Oman osaamisen kehittäminen ja sijoittamalla vaurastuminen auttavat varautumaan joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin niin työssä kuin perhe-elämässäkin.

 

Tutustu YTYn uuteen jäsenetuun: Danske Bankin sijoittamisen edut