Ajankohtaista

Ammattivalmentajien määrä kasvaa – SAVAL etsii nyt uutta vetäjää

25.06.2019 | Ajankohtaista, Ajankohtaista, Työelämä

Artikkelikuva

"Nyt haetaan järjestöihmistä, jolla on johtamiskokemusta ja laajoja verkostoja urheilualalla."

Ammattivalmentajien palvelu- ja edunvalvontajärjestön Suomen Ammattivalmentajat SAVALin toiminnanjohtaja Pekka Potinkara jättää tehtävänsä elokuun lopussa. Potinkara on luotsannut ammattivalmentajia vuodesta 2011. Sinä aikana järjestön jäsenmäärä on kasvanut kolmanneksella lähes tuhanteen.

Uusi toiminnanjohtaja on etsinnässä. Hakuaikaa on elokuun alkuun asti.
– Nyt haetaan järjestöihmistä, jolla on johtamiskokemusta ja laajoja verkostoja urheilualalla, SAVALin puheenjohtaja Erkka Westerlund kuvailee.
– Haluamme tehtävään henkilön, joka pystyy edelleen nostamaan jäsenmääriä ja parantamaan ammattimaisen valmentamisen toimintaedellytyksiä Suomessa. SAVAL on taloudeltaan ja rakenteeltaan kunnossa oleva järjestö, joten nyt etsitään jatkokehittäjää.


Tämänhetkinen toiminnanjohtaja Potinkara siirtyy syksyllä muihin urheilualan tehtäviin uudessa kotikaupungissaan Turussa.
– SAVALilla on järjestönä potentiaalia vähintäänkin tuplata kokonsa. Jäseneksi liittyvän ei tarvitse olla kokopäiväinen valmentaja. Ala on kasvanut jo vuosia ja jatkaa kasvuaan, Potinkara toteaa.
– Yhä useampaan lajiin on pestattu päätoimisia valmentajia. Myös urheiluakatemiaverkoston rakentuminen on ammattivalmentajuuden kannalta merkittävää, sillä sinne syntyy suuri osa uusista tehtävistä.

Työpaikkailmoitus löytyy täältä

Lisätietoja:

SAVALin puheenjohtaja Erkka Westerlund puh. 0400 533 256
SAVALin toiminnanjohtaja Pekka Potinkara, puh. 044 359 2833

Suomen Ammattivalmentajat SAVAL on ammattivalmentajien palvelu- ja edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on auttaa jäseniään moninaisissa työelämän kysymyksissä. SAVAL on akavalaisen Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTYn jäsenyhdistys. YTYssä on jäsenyhdistyksineen 11 000 jäsentä, joista SAVALin jäseniä on 950.