(09) 2510 1310    yty@yty.fi      
Palvelut ja edut / Urapalvelut

Urapalvelut

Työsuhdeasiat
eLakimies
Työttömyysturva
Urapalvelut
Koulutukset ja tapahtumat
Vakuutusedut
Danske Bankin asuntolainaetu
Jäsenedut
YTY asiantuntijoille
YTY esimiehille
YTY isännöitsijöille
Palkkaneuvonta

Urapalveluita työelämän eri tilanteisiin

Koulutukset

Työelämän tietoja ja osaamista tarvitsee päivittää muulloinkin kuin uran käännekohdissa. Koulutuksia on sekä läsnäolokoulutuksina, jolloin koulutukset ovat myös kanava verkostoitua alueen muiden ytyläisten kanssa. Lisäksi koulutuksia järjestetään webinaareina. Kaikki YTYn koulutukset ovat jäsenille maksuttomia.

Koulutuskalenteria pääset tarkastelemaan kirjautumalla sivuille.

Urapalvelut verkossa

Urapalvelut verkossa ovat sekä työnhakuun että uraan ja osaamiseen liittyviä tietopaketteja, videoita ja webinaareja. Tarjolla on myös henkilökohtaista sparrausta eri työnhaun ja uran teemoihin. mm. uralla etenemiseen, työnhakuun (CV, LinkedIn, piilotyöpaikkojen haku), työhyvinvointiin tai työelämän pulmatilanteisiin.

Valmennus tapahtuu etäyhteyden avulla puhelimitse tai Skypen ääni/videopuheluna. Voit itse valita vapaan ajan kalenterista ja valmentaja soittaa sinulle valitsemaasi aikaan. Henkilökohtaista valmennusta voi käyttää maksutta kerran vuodessa. 

www.urapalvelut.fi/yty

Muita urapalveluita

 YTY on jäsenenä Omaehtoisen Työllistämisen Tuki OTTYssä, jonka kautta tarjoamme Työnhakuveturi-nimen alla kulkevat palvelut työnhakuun uusimaalaisille työttömille ja työttömyysuhan alaisille.

Vertaisvalmennusryhmät eli Työnhakuboosteri on avointa kaikille uusimaalaisille korkeakoulutetuille (YTYn jäsenenä korkeakoulutusta ei vaadita). Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Pääset ilmoittautumaan tilaisuuksiin Työnhakuveturin nettisivuilla.

Oulussa vastaavaa toimintaa järjestää Urasampo (entinen Uranoste). Suosittelemme myös kaikille avoimia Urasammon CV-vinkkejä ja Työnhakuopasta.

Pirkanmaalla monipuolista koulutusta ja työnhaun sparrausryhmiä järjestää puolestaan Uratehdas.

Myös Varsinais-Suomessa toimii oma yhdistys, Varsinais-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki VOTTY, joka järjestää Urapurje-nimen alla työnhaun pienryhmätoimintaa.

Mentorointi

YTYn ensimmäinen mentorointiohjelma starttasi helmikuussa 2018 ja kestää marraskuuhun saakka. Lue lisää


Päivitetty 16.02.2018