(09) 2510 1310    yty@yty.fi      
Palvelut ja edut / Urapalvelut

Urapalvelut

Työsuhdeasiat
eLakimies
Työttömyysturva
Urapalvelut
Koulutukset ja tapahtumat
Vakuutusedut
Jäsenedut
YTY asiantuntijoille
YTY esimiehille
YTY isännöitsijöille
Palkkaneuvonta

Urapalveluita työelämän eri tilanteisiin

Koulutukset

Työelämän tietoja ja osaamista tarvitsee päivittää muulloinkin kuin uran käännekohdissa. Koulutuksia on sekä läsnäolokopulutuksina Uudellamaalla ja muualla Suomessa, jolloin koulutukset ovat myös kanava verkostoitua alueen muiden ytyläisten kanssa. Lisäksi koulutuksia järjestetään webinaareina. Kaikki YTYn koulutukset ovat jäsenille maksuttomia.

Koulutuskalenteria pääset tarkastelemaan kirjautumalla sivuille.

Urapalvelut verkossa

Urapalvelut verkossa ovat sekä työnhakuun että uraan ja osaamiseen liittyviä. Urapalvelu verkossa tarjoaa tietopaketteja, videoita ja webinaareja. Samalla voit tehdä kirjallisia tehtäviä aiheisiin liittyen. Tarjolla on edelleen myös henkilökohtaista valmennusta. Valmennuksen varaaminen edellyttää, että teet ensin neljä vapaasti valitsemaasi tehtävää verkossa. Näin tiedämme, että perusasiat ovat sinulla jo kunnossa ja saat valmennuksesta suurimman mahdollisen hyödyn. Valmentaja näkee kaikki palveluun tallentamasi tehtävät ja tutustuu niihin etukäteen.  Henkilökohtaista valmennusta voi käyttää maksutta kerran vuodessa. 

www.urapalvelut.fi/yty

Muita urapalveluita

 YTY on jäsenenä Omaehtoisen Työllistämisen Tuki OTTYssä, jonka kautta tarjoamme Työnhakuveturi-nimen alla kulkevat palvelut työnhakuun uusimaalaisille työttömille ja työttömyysuhan alaisille.

Vertaisvalmennusryhmät eli Työnhakuboosteri on avointa kaikille uusimaalaisille korkeakoulutetuille (YTYn jäsenenä korkeakoulutusta ei vaadita). Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Pääset ilmoittautumaan tilaisuuksiin Työnhakuveturin nettisivuilla.

Oulussa vastaavaa toimintaa järjestää Uranoste. Uranosteen toiminta on rajattu vain korkeakoulutetuille. Suosittelemme myös kaikille avoimia Uranosteen CV-vinkkejä ja Työnhakuopasta. Pirkanmaalla koulutusta järjestää puolestaan Uratehdas.

Myös Varsinais-Suomessa toimii oma yhdistys, Varsinais-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki VOTTY, joka järjestää Urapurje-nimen alla työnhaun pienryhmätoimintaa. YTY on mukana tukemassa VOTTYn toimintaa.


Päivitetty 24.08.2017