(09) 2510 1310    yty@yty.fi      
Jäsenyys / Suosittele YTYä ja voita arvontapalkintoja

Suosittele YTYä ja voita arvontapalkintoja

Liity jäseneksi
Onko Sinussa YTYä?
Suosittele YTYä ja voita arvontapalkintoja
Jäsenkortti ja mobiilikortti
Jäsenmaksut
Seniori- ja lepojäsenyys
Alennukset
Eroaminen YTYstä
Oma jäsenyys
SAVALin jäsenosio

Suosittele YTYä ja voita arvontapalkintoja

YTYn jäsenenä tunnet toimintamme ja olet liittyessäsi tehnyt hyvän valinnan tulevaisuuttasi ajatellen. Kutsu myös ystäväsi mukaan YTYn tarjoamien etujen ja palveluiden piiriin.

YTYä voi suositella yksityissektorilla työskenteleville esimiehille ja asiantuntijoille. Koulutustausta voi olla mitä tahansa peruskoulusta korkeakoulututkintoon. Jos ystävällesi löytyy akavalainen koulutuspohjainen liitto, se on ensisijainen järjestäytymiskanava. Ohjaamme myös tarvittaessa YTYstä eteenpäin koulutuspohjaisiin liittoihin.

Suositteluarvonta

Kun suosittelet YTYä nettisivuiltamme löytyvällä video- tai kuvakortilla, osallistut suositteluarvontaan. Kaikkien 1.2.2018-31.1.2019 uusia jäseniä hankkineiden suosittelijoiden kesken arvomme 500 euron arvoiset lahjakortit yhdelle suosittelijalle ja hänen suosittelustaan liittyneelle uudelle jäsenelle. Lisäksi kaikkien 1.2.2018-31.1.2019 suosittelukortin lähettäneiden kesken arvomme kaksi 250 euron arvoista lahjakorttia.

www.yty.fi/suosittele.php

Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry, Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki, myöhemmin tässä tekstissä arvonnan järjestäjä.
  2. Arvontaan voi osallistua 1.2.2018-31.1.2019 välisenä aikana. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole YTYn työntekijöillä eikä YTYn hallituksen jäsenillä.
  3. Arvontaan voi osallistua lähettämällä sähköisen suosittelukortin YTYn sivuilla tai sen jäsenyhdistysten sivuilla.
  4. Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta helmikuun 2019 loppuun mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä.
  5. Pääpalkinto arvotaan niiden henkilöiden kesken, joiden lähettämän suosittelukortin vastaanottaja on liittynyt YTYn tai sen jäsenyhdistyksen jäseneksi 1.2.2018-31.1.2019 välisenä aikana. Pääpalkintona arvotaan 500 euron arvoiset lahjakortit yhdelle suosittelijalle ja hänen suosittelustaan liittyneelle uudelle jäsenelle. Lisäksi kaikkien suosittelukortin 1.2.2018-31.1.2019 välisenä aikana lähettäneiden kesken arvotaan kaksi 250 euron arvoista lahjakorttia. Voittajat saavat valita lahjakortin kolmesta vaihtoehdosta, jotka ovat vapaavalintainen ravintolalahjakortti, vapaavalintainen matkalahjakortti tai Lippu.fi lahjakortti. Voittoja ei voi muuttaa rahaksi.
  6. Mahdollisista ylimääräisistä yllätysarvonnoista vuoden aikana tiedotamme YTYn uutiskirjeessä ja nettisivuillamme. Yllätysarvonnassa arvotaan kerralla yksi voittaja arvontapäivään asti suosittelukortin lähettäneiden kesken. Palkinnon arvo on 250 euroa ja palkintovaihtoehdot ovat samat kuin kohdassa 5.
  7. Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
  8. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
  9. Henkilötietojen käsittely: Arvonnan järjestäjä tallentaa suosittelukortin lähettäjän yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti) ja suosittelukortin vastaanottajan nimen ja sähköpostin. Näitä tietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei luovuta osallistujien tietoja kolmannelle osapuolelle, eikä käytä niitä suoramarkkinointiin. Tiedot tuhotaan arvonnan jälkeen.
  10. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetuista palkinnoista.

Lisätietojen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yty@yty.fi.


Päivitetty 13.02.2018