(09) 2510 1310    yty@yty.fi      
Jäsenyys / SAVALin jäsenosio / SAVALin jäsenmaksut

SAVALin jäsenmaksut

Liity jäseneksi
Onko Sinussa YTYä?
Suosittele YTYä ja voita arvontapalkintoja
Jäsenkortti ja mobiilikortti
Jäsenmaksut
Seniori- ja lepojäsenyys
Alennukset
Eroaminen YTYstä
Oma jäsenyys
SAVALin jäsenosio

SAVALin jäsenmaksut 2018


  • Valmentaja 342 euroa/vuosi (28,50 euroa/kuukausi)
  • Yrittäjä 237 euroa/vuosi (19,75 euroa/kuukausi)
  • Lepojäsen (ulkomailla) 54 euroa/vuosi
  • Seniori 87 euroa/vuosi
  • Opiskelija 54 euroa/vuosi (4,50 euroa/kuukausi), ei sisällä työttömyysturvaa

Jäsenmaksun voi maksaa laskulla yhdessä tai neljässä erässä, tai e-laskuna esimerkiksi kuukausittain. Helpoin tapa jäsenmaksun maksamiseen on e-lasku. Verkkopankkiisi tulevassa e-laskussa on kaikki tiedot valmiina ja sinun tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä se. Voit myös laittaa e-laskun automaattiseen maksuun.
 
Jos haluat vaihtaa e-laskuun, kirjaudu omaan verkkopankkiisi ja mene kohtaan e-laskut. Etsi Suomen Ammattivalmentajat e-laskuttajien listalta ja lisää laskuttajaksi. Yksilöintitietoihin tarvitset SAVALin jäsennumerosi.

Alennuskäytäntö

Alennettu jäsenmaksu vuonna 2018 on 180 euroa vuodessa (15,00 euroa/kuukausi). Myönnämme erillisen hakemuksen perusteella alennuksen normaalista jäsenmaksusta niille jäsenille, jotka ovat ilman palkkatuloja tai palkaksi luettavaa kertakorvausta työttömyyden, perhevapaan, vuorotteluvapaan, opiskelun tai pitkäaikaisen sairauden takia

Hae alennusta alla olevalla lomakkeella tai vapaamuotoisesti. Liitä mukaan asiakirja, josta käy ilmi alennukseen oikeuttava syy.

alennuslomake_SAVAL.pdf 

Verovähennysoikeus

SAVALin jäsenmaksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia ja ilmoitamme maksetut jäsenmaksut suoraan verottajalle. Veroehdotuksesta kannattaa tarkistaa, että verottajan kirjaama summa on oikein. Veroilmoitukseen kannattaa maksettu summa kirjata ao. kohtaan, mitään tositteita ei kuitenkaan tarvita liitteiksi.

Eroaminen jäsenyydestä

Jos haluat erota SAVALin ja/tai työttömyyskassan jäsenyydestä, siitä on tehtävä kirjallinen ilmoitus esimerkiksi sähköpostilla. Ilmoita, että haluat erota sekä SAVALin että työttömyyskassan jäsenyydestä.


Päivitetty 09.01.2018