(09) 2510 1310    yty@yty.fi      
Palvelut ja edut / Jäsenedut / Alennukset matkustamiseen

Alennukset matkustamiseen

Työsuhdeasiat
eLakimies
Työttömyysturva
Urapalvelut
Koulutukset ja tapahtumat
Vakuutusedut
Danske Bankin asuntolainaetu
Jäsenedut
YTY asiantuntijoille
YTY esimiehille
YTY isännöitsijöille
Palkkaneuvonta

Jäsenenämme saat alennuksia mm. laivayhtiöiltä, hotelleista, polttoaineesta ja autonvuokrauksesta. Pidä jäsenkortti aina mukanasi, sillä monet eduista vaativat sen esittämistä.

Hotelliedut

Holiday Club

Holiday Club tarjoaa YTY ry:n jäsenille 15% alennuksen kaikista Suomen Holiday Club -kylpylähotelleista ja loma-asunnoista, mm. Saimaalla, Caribiassa, Tampereen Kylpylässä, Katinkullassa, Kuusamon Tropiikissa, Sallassa ja Saariselällä.

Hotellissa hintaan sisältyy majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villas-huoneistoissa pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa ja Villaksissa minimimajoitus 2 vrk. Alennus lasketaan majoituksen päivän hinnasta.

Varaukset: www.holidayclub.fi tai puh. 030 68 600.

Varauskoodi: YTY15

S-ryhmän hotellitarjoukset

Sokos Hotellit ja Radisson  Blu -hotellit tarjoavat jäsenillemme majoitusetuja.  Katso tarjoukset tästä linkistä. Voimassaoleva jäsenkortti on esitettävä hotellin vastaanotossa sisäänkirjoittautumisen yhteydessä.

Laivayhtiöiden alennuksia ja jäsenhintoja

Eckerö Line

10-20 % alennus päivän Tallinnan risteily- tai reittihinnasta.
Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan.

Tilaa jäsenetuhintaiset matkat tästä

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa kuukausittain vaihtuvia erikoisetuja vapaa-ajan matkustukseen.

TallinkSiljan erikoistarjoukset

Jäsenenämme voit liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi, mikäli et vielä ole jäsen. Pääset liittymään suoraan ohjelman keskimmäiselle, Silver-tasolle. Ilmoittaudu ja täytä yhteystietosi tämän linkin kautta. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen Club One -asiakasnumerosi pysyy voimassa. Ilmoitathan liittosi nimen ja asiakasnumeron (YTY + asiakasnumero 9057) osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com

Lue Silver-tason eduista ja Club One -järjestelmästä lisää TallinkSiljan Club One -sivustolta.

Viking Line

Jäsenetu on Helsingin reiteillä jopa 15% ja Turun reitillä 10%.

Varaukset Viking Linen myyntipalvelusta, puh. 0600-41577 (1,75 EUR/vastattu puhelu + pvm/mpm), s-posti booking@vikingline.com, Internet-sivuilta www.vikingline.fi tai matkatoimistostasi. Ilmoita varatessasi tuotetunnus.

  • Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteily, tuotetunnus FKKRY
  • Helsinki-Tallinna-Helsinki -päiväristeily, tuotetunnus FKKRYP
  • Turku-Tukholma-Turku -vuorokauden risteily, tuotetunnus FKKRY

Jäsenedut löydät osoitteesta
http://www.vikingline.fi/extranet-startpage/vapaa-ajan-matkat/ 

Varaudu näyttämään YTYn jäsenkorttia lippuja lunastaessasi ja terminaalin lähtöselvityksessä.

Teboil

Saat jäsenkortilla alennusta Teboil-huoltamoilta. Bensiinistä ja dieselöljystä alennus on 2,1 senttiä/litra. Lisäksi jäsenkortilla saa voiteluaineista alennusta 10% (ei yli 10 litran astioista).

Jäsenkortilla saat alennusta poltto- ja voiteluaineista Teboil-asemilta (huoltamoilta ja automaateista,  mutta ei Express-automaateista) maksaessasi käteisellä, pankkikortilla, MasterCardilla tai Visalla. Mikäli maksukortissasi on K-Plussa-ominaisuus, Plussan sijaan voit valita jäsenkorttiedun kassalla tai automaatilla.

Tiedot alennuksesta on koodattu jäsenkortin magneettinauhaan. Alennuksen saat näyttämällä korttia kassalla maksun yhteydessä tai syöttämällä ensin jäsenkortin ja sitten maksukortin automaattiin. Alennus lasketaan kulloinkin huoltamoilla tai automaattiasemilla voimassa olevista hinnoista.

Maksuaikakortti

Teboil tarjoaa YTYn jäsenille myös Teboil-maksuaikakorttia. Teboilin maksuaikakortilla suoritetuista ostoista liiton jäsenet saavat

  • 2,2 senttiä/litra alennusta bensiinistä ja dieselöljystä,
  • 5 % nestekaasusta ja
  • 10 % voiteluaineista (ei koske yli 10 litran astioita)

Alennus lasketaan asemalla ostohetkellä voimassaolevista hinnoista ja alennuksen saa laskutuksen yhteydessä. Maksuaikakortilla suoritetut ostot veloitetaan kerran kuukaudessa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 1,35 EUR/lasku.

Lue lisää Teboilin sivuilta.

Hertz

YTYn ja Akavan jäsenenä voit hyödyntää autonvuokrausedut Suomessa ja ulkomailla. Varauksen ja vuokrauksen yhteydessä käytetään tunnisteena Akavan CDP-numeroa 832070.

Suomessa hinnat sisältävät:

  • Vapaat ajokilometrit
  • Kolariturvan (CDW) ja varkausturvan (TP) 980 euron omavastuulla

Lue lisää ilmaisesta Hertz Gold Plus Rewards -jäsenyydestä ja Hertz MiniLeasingistä 

Hertz Varauspalvelu 0200 11 22 33 (0,75 EUR/min+pvm/mpm). Varatessa varauspalvelusta kerro Akavan sopimustunniste CDP 832070 tai kysy jäsenetuhintaa. Normaalit Hertz autovuokrausehdot voimassa.

Vuokrauksen yhteydessä on esitettävä YTYn jäsenkortti.


Päivitetty 09.05.2018